Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

LPS Iasi bate Romanul in ultimele 20 de minute

0 Comments 📁 Stiri 🕔06.September 2017
LPS Iasi bate Romanul in ultimele 20 de minute

Echipa pregatita de domnul Dorel Stafie, LPS Iasi, a avut de furca cu LPS Roman, miercuri dupa amiaza, intr-un meci din cadrul rundei a 5-a a Etapei Preliminare U19, Seria 2. Iesenii s-au impus in final, scor 3-1, golurile venind in minutele 70, 78 si 88.

Prima parte a fost lipsita de ocazii importante de poarta, pana ca scorul sa fie deschis de romascani. Pe fondul unui plus de posesie in dreptul jucatorilor de la LPS Iasi, dar si o prezenta constanta in preajma careului advers, iesenii au fost surprinsi in finalul primei reprize. Portarul George Bodogan a respins spectaculos in prima faza un sut venit din lovitura libera, insa nu a mai gasit raspuns la cornerul imediat urmator, moment in care LPS Roman a preluat conducerea inainte de pauza.

Iesenii au fortat egalarea in partea secunda si, in mai putin de 10 minute, au reusit sa intoarca soarta meciului in favoarea lor. Dubla lui Vasilica Vladeanu (70, 78) a deturnat punctele spre LPS Iasi, iar Andrei Doban a eliminat orice dubiu asupra invingatoarei, cu putine minute inainte de final. Vladut Pirja a marcat unicul gol al echipei vizitatoare.

LPS Iasi-LPS Roman 3-1 a fost un meci in care am trecut prin toate anotimpurile: s-a inceput pe un soare arzator, apoi s-a innorat, ca mai apoi sa ploua torential. Finalul a gasit cele doua formatii din nou sub razele soarelui, punctele revenindu-i echipei mai bune – LPS Iasi.

Romascanii au incheiat meciul in inferioritate numerica, dupa ce unul dintre jucatori l-a lovit pe portarul Bodogan. Centralul Razvan Beldiman a fost informat in timp util de catre asistentul de pe atacul oaspetilor si l-a eliminat pe respectivul jucator pentru cumul de cartonase.

Brigada de arbitri: Razvan Beldiman, Andrei Toma si Laurentiu Nicolae Ilie (toti din Galati).

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<