Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Ruginoasa si-a completat lotul prin aducerea lui Parlog, Mircia, Tibulca si Dulhac

0 Comments 📁 Liga 4 🕔07.September 2017
Ruginoasa si-a completat lotul prin aducerea lui Parlog, Mircia, Tibulca si Dulhac

Unirea Ruginoasa este echipa care a suferit cele mai multe pierderi de la inceputul campionatului, lui Costel Cerneutanu scapandu-i printre degete in aceasta saptamana trei jucatori foarte importanti, ce au ales sa joace in Liga a 4-a din Suceava. Apostol, Rascu si Maftei s-au despartit de Ruginoasa, club care nu a avut niciun cuvant de spus impotriva acestei miscari, in conditiile in care oficialii Viitorului Liteni le-au facut acestora contracte pentru a juca intr-una dintre cele mai bogate ligi judetene din zona Moldovei.

Pentru acoperirea acestor gauri din lotul si asa subtiat dupa plecarea lui Melinte si accidentarea lui Adrian Amarinei, vicecampioana a mers aproape, la Harlau, pentru a trata aducerea atacantului Ionut Parlog (“Nana”, foto).

Astazi au fost rezolvate si transferurile altor trei jucatori: Robert Mircia, Mihai Dulhac si Tibulca Vlad. Ultimii doi sunt fosti jucatori ai Ruginoasei care au ales sa plece in vara la Helesteni, in Liga a 5-a.

In aceasta saptamana, Ruginoasa va mai perfecta 1-2 transferuri, in ideea de a ramane in plasa primelor doua clasate pentru a mai putea spera la o revenire dupa ce a castigat un singur punct in primele doua meciuri de campionat.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<