Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Mircesti calca in weekend pe terenul unde multe campioane au plecat capul

1 Comment 📁 Liga 4 🕔08.September 2017
Mircesti calca in weekend pe terenul unde multe campioane au plecat capul

Stransa cu usa in derby-ul de la Ruginoasa, dupa ce Chirila a fost eliminat in prima repriza, campioana Unirea Mircesti se afla in fata unui nou meci extrem de dificil, duminica, la Sinesti, acolo unde va da piept cu un adversar care a incurcat multe campioane de-a lungul timpului.

Terenul din Sinesti este recunoscut in Liga a 4-a ca fiind unul dintre cele mai dificile, in conditiile in care pe el evolueaza totusi o echipa din afara podiumului. Experienta jucatorilor pe care ii are la dispozitie antrenorul Andrei Minciuna, precum si dimensiunile reduse ale terenului, sunt principalele atuuri pe care Sinesti le va folosi in partida de duminica, in incercarea de a scoate punct sau puncte cu o echipa ce-si propune sa reediteze performanta de anul trecut – realizarea eventului.

Misiunea oaspetilor se complica si mai mult in momentul cand ii voi insira pe indisponibili: Tiberiu Beceru (plecat in Slovenia la un turneu de minifotbal), Ciprian Bucovanu (minifotbal), Codrut Carja (jucator ce nu a fost utilizat deloc in aceasta stagiune) si Adrian Iosub. Ultimul a fost trecut pe foaia de joc in cateva randuri antrenor al Unirii Mircesti, iar acum se afla in stare de suspendare pentru o etapa, dupa eliminarea din derby (Ruginoasa, arbitru: Vlad Baban). In plus, pe surse, s-ar parea ca un alt jucator al campioanei va lipsi din cauza serviciului.

Privind partea buna a lucrurilor, Mircestiul are in Andrei Dandu un atacant care a marcat 6 goluri in poarta Ciurei, ajutandu-si echipa sa aiba cel mai bun atac din Liga a 4-a (Unirea Mircesti – 16 goluri marcate, Victoria Letcani 13 goluri, Flacara Erbiceni 8 goluri). De asemenea, in lotul campioanei va reveni mijlocasul Bogdan Valeanu!

Gazdele nu il pot folosi pe fundasul Marian Caras, plecat in concediu in Delta cu un alt fotbalist din “judeteana”, Marius Strateciuc (CS Stejarul Barnova). Din echipa lui Paul Paftala, Marian Alexii, operat de curand la ochi, ar putea spune pas celui mai important joc al etapei a 4-a.

Valentin Lungu a fost delegat sa conduca acest joc, ajutat la cele doua linii de Ionut Melinte si Iulian Contofan. Cornel Popa este observatorul partidei Stejarul Sinesti-Unirea Mircesti.

Share this article with friends

1 Comments

Write a Comment

<