Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Miroslava merge la Mioveni pentru a repeta figura cu Metaloglobus

0 Comments 📁 Liga 2 🕔08.September 2017
Miroslava merge la Mioveni pentru a repeta figura cu Metaloglobus

Stiinta Miroslava intalneste pe CS Mioveni in deplasare, sambata, de la ora 11:00, intr-un joc din cadrul etapei a 7-a a ligii secunde. Inaintea acestei etape, Miroslava ocupa penultimul loc in clasamentul Ligii a 2-a, in timp ce CS Mioveni imparte cu Pandurii, Braila si Sportul Snagov pozitia a 8-a.

Componenta echipei iesene a suferit modificari, trei jucatori importanti alaturandu-se lotului pe care s-a bazat Cristi Ungureanu pana acum: Robert Caruta, Sebastian Bucur si, de astazi, Horia Crisan. Cei trei fotbalisti se antreneaza de cateva zile cu echipa si pot fi utilizati in partidele viitoare de Miroslava. Sau chiar de sambata!

Si staff-ul a suportat cateva modificari, dupa ce Stiinta a anuntat pe pagina oficiala a clubului ca s-a inteles cu Cezar Honceriu si Ciprian Antoce (preparator fizic).

E o colaborare de bun augur pentru noi, suntem onorati ca am reusit sa-i aducem alaturi de echipa pe preparatorul Antoce si pe experimentatul profesor Honceriu. Domnul Honceriu se va ocupa de consiliere in vederea elaborarii unui program de pregatire fizica la nivelul echipei de seniori si in mod special de cresterea potentialului fiziologic al sportivilor. Le uram mult succes si suntem siguri ca vor fi de mare folos jucatorilor.

Daniel Acatrinei, presedinte CS Stiinta Miroslava

Aceasta ar putea fi ultima declaratie pe care o va da Daniel Acatrinei in postura de presedinte al Stiintei, dupa ce in presa centrala (liga2.ro) a aparut zvonul conform caruia va fi demis in curand.

Adversarul din aceasta runda, CS Mioveni, nu a mai invins de trei etape, suferind doua infrangeri consecutive si, sambata, va porni la drum cu un nou antrenor. Fostul dinamovist Adrian Mihalcea a venit la Mioveni pentru a duce echipa din nou aproape de primele pozitii ale clasamentului, asa cum s-a intamplat in precedentele sezoane.
Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<