Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Ruginoasa s-a descatusat cu nou-promovata Moldova Cristesti

0 Comments 📁 Liga 4 🕔10.September 2017
Ruginoasa s-a descatusat cu nou-promovata Moldova Cristesti

Unirea Ruginoasa a obtinut prima victorie in campionat in compania Moldovei Cristesti, scor 6-0, la capatul unui joc dominat cap-coada, cu Marius Enache autor a patru goluri, completat de nou-venitii Vlad Tibulca si Ionut Parlog.

In urma plecarilor in masa de la echipa, vicecampioana a inceput meciul de pe teren propriu intr-o formula inedita, cu Tudosca in poarta, Tibulca titular, plus Roiu, Florea si Mircia inclusi, de asemenea, in primul “11”. Dulcianu si Caragea au ajuns mai tarziu la teren, fiind trecuti pe lista de rezerve alaturi de Dulhac Mihai.

Gazdele au deschis scorul prin Enache, in minutul 11, printr-o executie fara emotii din apropiere la pasa excelenta primita de la Hamciuc.

Apoi, Enache a trecut in postura de servant, zece minute mai tarziu, cand l-a pus pe Tibulca in situatie de unu la unu cu portarul advers (2-0).

Pana la pauza, echipa lui Costel Cerneutanu a mai punctat in doua randuri. Parlog (28) a urmarit o minge sutata de Enache si repinsa de portar, urcand scorul la 3-0. Scorul primei parti, 4-0, a fost stabilit de Marius Enache, dupa o pasa fantastica primita de la Ionut Miron (minge saltata peste defensiva adversa).

Repriza secunda a fost mai saraca in ocazii, suficient de animata insa pentru ca Enache sa isi mai treaca in doua randuri numele pe lista marcatorilor.

In minutul 76, vedeta Ruginoasei a transformat o lovitura libera obtinuta in preajma careului de Robert Mircea. Sut direct in plasa laterala.

Cu doua minute inainte de ultimul fluier al centralului Tomozei, Enache a mai inscris un nou gol splendid. Minge trimisa in vinclu din interiorul careului, lateral stanga.

Unirea Ruginoasa isi mai indulceste situatia in clasamentul Ligii a 4-a, avand in fata o saptamana in care mai poate aduna alte doua victorii: joi, in restanta de la Barnova si duminica, in deplasarea de la Harlau.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<