Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Unirea Ruginoasa a transferat in aceasta saptamana un campion national la futsal

0 Comments 📁 Liga 4 🕔10.September 2017
Unirea Ruginoasa a transferat in aceasta saptamana un campion national la futsal

Vicecampioana Unirea Ruginoasa s-a trezit peste noapte fara trei jucatori si, cum mai erau cateva zile pana sa se inchida fereastra de transferuri din Liga a 4-a Iasi, s-a repliat rapid si a adus in loc doi fotbalisti care au mai jucat sub comanda lui Costel Cerneutanu (Dulhac si Tibulca), pe atacantul Ionut Parlog (imprumutat de la Viitorul Harlau) si, nu in cele din urma, un tanar jucator pe nume Robert Mircia.

Robert Mircia a fost transferat de la Gloria Baltati si ii poate deveni util Ruginoasei in atac sau daca este folosit pe post de extrema dreapta. Principala sa calitate este viteza, fiind in acelasi timp un jucator destul de tehnic.

Debutul in “judeteana” a fost inregistrat la Rapid Dumesti, sub comanda domnului Corneliu Costachescu.

Cea mai notabila performanta de pana acum a lui Robert Mircia vine din futsal, acolo unde acesta este campion national cu CSM Politehnica Iasi U19 (foto).

MINUSURI

Mircia este caracterizat de fostii sai colegi ca avand un apetit deosebit pentru iesirile in club inainte de meciuri. De asemenea, in timpul jocurilor ar avea nevoie de cineva care sa strige in permanenta la el pentru a ramane “conectat”. La Ruginoasa, o echipa formata preponderent din jucatori cu experienta, se poate corecta in ambele privinte.

DECLARATIE ROBERT MIRCIA

Ma bucur ca am fost contactat de domnul Cerneuteanu ca sa vin la echipa, sper sa imi fac treaba cat mai bine si sa inscriu constant pentru Unirea. Am auzit ca este o echipa foarte buna la Ruginoasa, sper sa ma integrez cat mai rapid!
Pe langa Robert Mircia, Ruginoasa ar mai putea transfera inca un jucator de futsal. Andrei Despan, acum la echipa CSM Politehnica Iasi (futsal), a fost ofertat zilele trecute si ar putea deveni din runda urmatoare atacantul capabil sa ii suplineasca absenta lui Apostol, transferat la CSO Viitorul Liteni (Liga 4, Suceava). Pana atunci, insa, astazi ar putea debuta la Unirea Ionut Parlog si Robert Mircia!
Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<