Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Viitorul Lungani obtine a doua victorie consecutiva in campionat

0 Comments 📁 Liga 4 🕔10.September 2017
Viitorul Lungani obtine a doua victorie consecutiva in campionat

Viitorul Lungani-Gloria Bals a fost un meci neasteptat de strans, in ciuda scorului consemnat la final intre cele doua formatii.

Echipa gazda conducea cu 3-2 in minutul 71, in conditiile in care Balsul a irosit o ocazie importanta de gol (bara).

La final, insa, sita a cernut, iar echipa cea mai buna de pe teren s-a impus destul de lejer, ultimele trei goluri ale Viitorului fiind inregistrate in minutele 83, 88 si 90.

EVOLUTIA SCORULUI

Meciul a inceput, practic, de la 1-0, dupa ce Raducu Corozel a inscris in debutul intalnirii (minutul 2) conduse de Mihai Moisa. Apoi, Mantu (15) si Bacalu (18) au dus scorul la 3-0 in favoarea formatiei antrenate de Paul Codru.

Gloria Bals a raspuns la mijlocul reprizei a doua, cand Dumitru Romaniuc (65) si Daniel Pandaru (71) au strans nesperat de mult un meci ce se anunta galop de sanatate pentru formatia gazda.

Diferenta de patru goluri a fost realizata cu aportul urmatorilor fotbalisti de la Viitorul Lungani: Costel Sinescu (83), Florin Matcaboje (88) si Claudiu Sticlariu (90).

Cu aceasta ocazie, Viitorul Lungani a ajuns la a doua victorie consecutiva in campionat, apropiindu-se mai mult de asteptarile pe care le are publicul din Lungani de la echipa condusa de pe banca de Paul Codru si, respectiv, din teren, de Laurnentiu Berezovschi.

Viitorul Lungani: Valcu, Corozel, Lacatusu, Imiceru, Bacalu, Mantu, Alexandrescu, Sinescu, Stan, Sticlariu, Berezovschi.

Rezerve: Nechifor, Gogu, Matcaboje, Mihailescu, Ichim, Jacota G., Jacota B.

Gloria Bals: Ibrian V, Nornita, Stroia, Lupu, Rosca, Manuca, Romaniuc, Timofti, Ibrian A, Boanca, Pandaru.

Rezerve: Huzea, Harabagiu, Boanca St, Ibrian Petrisor, Hatmanu.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<