Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Genotur a luat “multe”, in lipsa lui Cosmin Birladeanu

0 Comments 📁 Liga 5 🕔11.September 2017
Genotur a luat “multe”, in lipsa lui Cosmin Birladeanu

AS Holboca a invins-o la scor de maidan pe Genotur Belcesti, 6-1, duminica, pe terenul sintetic din Tomesti, intr-un meci in care formatia oaspete nu s-a putut baza pe unul dintre cei mai buni oameni ai sai, portarul Cosmin Birladeanu.

Ca multi alti fotbalisti ce activeaza in fotbalul judetean, Birladeanu a fost plecat in Slovenia la finalul saptamanii trecute pentru a participa la o competitie de minifotbal. Locul sau a fost luat de Formagiu, portar despre care cei prezenti la stadionul din Tomesti spun ca s-ar face vinovat de primirea a cel putin trei goluri din cele incasate de Genotur in aceasta deplasare.

AS Holboca-Genotur Belcesti, incheiat 6-1, nu s-a putut disputa pe Stadionul Tineretului din cauza unei competitii de tir cu arcul.

Holboca a condus cu 4-0 la pauza si a avut in Stefan Zaharia cel mai bun marcator. Ovidiu Cozianu a spart gheata in minutul 10, fiind urmat de Stefan Zaharia (14, 43) si Andrei Gheorghiu (33).

Mihai Ghidoarca (67) a urcat scorul la 5-0 in favoarea gazdelor, iar Stefan Zaharia si-a incheiat ziua de gratie cu un gol marcat spre final.

Singura reusita a echipei vizitatoare a purtat semnatura altui Birladeanu, Alex, care a facut “5-1” in minutul 81.

AS Holboca: Tatarusanu, Ghidoarca, Chelaru, Balan, Dulgheriu, Chelea Fl., Mihalache, Gheorghiu, Cozianu, Zaharia, Haciu.

Rezerve: Cotea, Cotet, Andrusca, Zamurca, Ungureanu.

Genotur Belcesti: Formagiu, Manolache,, Mihaila, Anghel, Stoica, Ciobanu, Birladeanu Klaus, Corobuta, Sirbu, Munteanu, Bocancea.

Rezerve: Benza, Dumitrascu, Tanasa, Birladeanu T., Popescu, Corobuta P, Tarcan.

Intr-un al meci ce trebuia sa se dispute la Tomesti, imediat dupa cel analizat aici, Viitorul Braesti nu s-a prezentat, caz in care ACS Sportul Studentesc Iasi castiga cu 3-0 la “masa verde”

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<