Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Infrangere usturatoare pentru Construct Press Gropnita. Framantari mari la AFC Movileni

0 Comments 📁 Liga 5 🕔11.September 2017
Infrangere usturatoare pentru Construct Press Gropnita. Framantari mari la AFC Movileni

AS Poly 2014 Iasi isi continua parcursul perfect din acest debut de sezon cu o noua victorie, de aceasta data in fata unui adversar care nu cunoscuse pana duminica gustul infrangerii. AS Poly 2014 Iasi-Construct Press Gropnita s-a incheiat 3-0, gazdele conducand fara probleme disputa de la nivelul terenului.

Deschiderea scorului s-a produs rapid, dupa ce Paul Protea l-a invins pe Mihai Ipate, la putin timp dupa primul fluier al arbitrului Gabriel Mihuleac.

Apoi, un fost junior al Unirii Ruginoasa a iesit la rampa pentru unul dintre cei doi lideri ai Seriei II. Este vorba despre Stefan Alex Tanasa, cel care a inscris in doua randuri (minutele 36 si 48) si le-a facut gazdelor meciul usor.

Poly a mai avut cateva ocazii in partea secunda, insa Vasilache si Carare au ratat cu multa seninatate la poarta lui Ipate.

Evolutia neasteptat de slaba a celor de la Construct Press Gropnita a fost “incununata” cu un sfert de ora inainte de final, cand echipa vizitatoare a irosit o lovitura de pedeapsa, iar scorul a ramas cel stabilit de Tanasa la inceputul reprizei a doua.

Probleme mari la AFC Movileni

O alta componenta a Seriei II, AFC Movileni, a fost zdrobita in deplasarea de la Romanesti (6-0) si, din cate se pare, fotbalistii care mai tineau pana ieri echipa in viata si-au exprimat dorinta de a pleca. Acestia vor purta in zilele urmatoare o discutie cu primarul Movileniului, iar in cazul in care antrenorul nu va fi schimbat, cel mai probabil vor renunta la a mai imbraca tricoul lui AFC.

AS Poly 2014 Iasi: Achitei, Alexoaei, Grecu, Chiriac, Gherasim, Seserman, Protea, Asandulesei, Tanasa, Vasilache, Carare.

Rezerve: Morarasu, Vasluianu, Juncanariu, Iacomi, Grumezescu, Dragoi.

Construct Press Gropnita: Ipate Mihai, Ipate Marius, Ipate Ionut, Rosu, Badic, Burdea, Damaschin, Miturca, Voia, Iacob, Dumitru.

Rezerve: Lupu, Grecu, Iftimie.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<