Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Miroslava-Hermannstadt: pe Emil Alexandrescu, la Uricani sau pe Municipal (Vaslui)?

0 Comments 📁 Liga 2 🕔11.September 2017
Miroslava-Hermannstadt: pe Emil Alexandrescu, la Uricani sau pe Municipal (Vaslui)?

Locul de disputare a meciului din cadrul etapei a 8-a a Ligii a 2-a dintre Stiinta Miroslava si AFC Hermannstadt este incert, in zilele urmatoare urmand sa aflam solutia gasita de reprezentantii Miroslavei.

Stadionul Emil Alexandrescu

Desi initial se vorbea doar despre luna august a acestui an, considerandu-se jocul de pe teren propriu cu Academica Clinceni ca fiind ultimul pe care Miroslava il va disputa in Copou, oficialii echipei de Liga a 2-a au solicitat prelungirea acestei intelegeri si pentru lunile septembrie, respectiv octombrie.

Numai ca, de aceasta data, Miroslava a fost refuzata categoric, pe motiv ca vremea urmeaza sa se inrautateasca in curand, iar gazonul va fi solicitat la maximum in cazul in care se va juca pe el saptamana de saptamana.

Uricani

Faptul ca nou-promovata nu a jucat la Uricani cele 3 partide de pe teren propriu (Dacia Unirea Braila 4-4, Chindia Targoviste 0-9 si Academica Clinceni 1-2) a cantarit destul de mult in situatia pe care o are Miroslava acum in clasamentul ligii secunde (penultimul loc, 4 puncte in 7 meciuri). Nu putini sunt cei de parere ca, daca meciurile Stiintei ar fi avut loc la Uricani, echipa condusa de Cristi Ungureanu ar fi acumulat pana acum un numar mai mare de puncte si, implicit, ar fi beneficiat de un moral mai mult pentru pregatirea etapelor viitoare.

Acum se lucreaza intens la terenul din Uricani pentru a fi cat de cat in regula pana miercuri, cand urmeaza sa vina o comisie din partea FRF pentru a vedea daca se pot disputa acolo sau nu meciuri de Liga a 2-a.

Stadionul Municipal (Vaslui)

In cazul in care primele doua variante pica, Stiinta Miroslava ar putea apela la Municipalul vasluian ca o solutie temporara, pana intra in “legalitate” cu stadionul din Uricani. Vasluienii ar fi interesati de o asemenea adoptie, fie si pentru 2-3 meciuri, asa ca tranzactia ar putea avea loc in timp util pana la jocul de sambata.

FOTO: Catalin Ghitescu

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<