Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Ruginoasa tinteste 3 puncte in deplasarea de la Barnova

0 Comments 📁 Liga 4 🕔13.September 2017
Ruginoasa tinteste 3 puncte in deplasarea de la Barnova

Unirea Ruginoasa a simtit, duminica, pentru prima data gustul victoriei si are nevoie de alte 6 puncte in aceasta saptamana pentru a sterge impresia lasata in startul sezonului. Stejarul are o linie de clasament simetrica (1-1-1) si golaveraj negativ (6-7), dupa ce a reusit sa ii smulga Erbiceniului un punct la sfarsitul saptamanii trecute.

Barnovenii au inceput greoi sezonul, avand nevoie de o saptamana in plus pentru a incropi un lot cu care sa reuseasca sa mentinerea in Liga a 4-a. Prima si singura victorie a Stejarului a fost obtinuta cu mult noroc la Ciurea, 3-2, acolo unde gazdele au condus si au beneficiat spre final de o lovitura de pedeapsa (ratata).

Stejarul Barnova nu il va putea utiliza in aceasta partida pe marcatorul golului din deplasarea de la Erbiceni. Bogdan Vieru a fost eliminat de arbitrul Cosmin Roman pentru cumul de cartonase (foto).

De cealalta parte, Ruginoasa a tratat meciul din etapa precedenta cu trei nou-veniti in primul “11” – Ioan Parlog, Vlad Tibulca si Robert Mircia. De asemenea, media de varsta a jucatorilor pregatiti de Costel Cerneutanu a scazut considerabil dupa titularizarea lui Mircia, Roiu si Florea.

Principala gura de foc a oaspetilor de joi, Marius Enache, a inceput sa marcheze in tricoul echipei care a insistat mult pentru transferul sau in vara. Enache a inscris de patru ori in poarta Moldovei Cristesti, oferindu-i si o pasa de gol lui Vlad Tibulca pentru reusita de 2-0.

ECHIPA STEJARULUI FOLOSITA LA ERBICENI

Stejarul Barnova: Daniel Dumitrascu (1991) – Alexandru Andriescu (1996), Andrei Simeria (1997), Petru Rusu (1986), Cosmin Hutu (1992), Daniel Dianu (1993), Stefan David (1995), Bogdan Vieru (1984), Gabriel Mititelu (1988), Gabriel Mazararu (1985), Florin Baciu (1997).

Rezerve: Andrei Dumitrascu (1992), Bogdan Nechifor (1979), Radu Mititelu (1989), Ionut Dita (1990).

Mergem cu mare incredere la Barnova, deoarece echipa a inceput sa se miste foarte bine, iar jucatorii noi s-au integrat rapid la noi. Intalnim un adversar periculos, care a produs surpriza duminica, de aceea vreau sa tratam aceasta deplasare cu maxima seriozitate pentru a ne intoarce victoriosi. Sper ca baietii sa fie concentrati la maximum si sa putem castiga toate punctele puse la bataie inaintea etapei de la sfarsitul acestei saptamani!

Costel Cerneutanu, antrenor Unirea Ruginoasa

Stejarul Barnova-Unirea Ruginoasa este programat sa se dispute joi, 14 septembrie, cu incepere de la ora 17:00. Vlad Baban, asistat de Andrei Macarie si Chislea Catalin, vor conduce partida transmisa in format livetext pe duminicapetarla.ro.

FOTO: Andrei Luca (Flacara Erbiceni)

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<