Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 4, Etapa 5 | Moldova Cristesti-CS Ciurea

0 Comments 📁 Liga 4 🕔14.September 2017
Liga 4, Etapa 5 | Moldova Cristesti-CS Ciurea

Moldova Cristesti intalneste, duminica, pe CS Ciurea, “lanterna rosie” a campionatului, si nu concepe alt rezultat decat victoria in fata unui adversar care a incasat 25 de goluri in numai 4 etape scurse de la inceperea sezonului.

In ciuda scorului inregistrat la finalul partidei cu Ruginoasa, 6-0 pentru Unirea, Moldova Cristesti mi-a lasat impresia unei formatii ce practica un fotbal frumos, placut ochiului. Nu s-a cantonat in aparare, atacand la randul ei in putinele momente in care a fost inghesuita in propria jumatate.

Cristestiul a ratat doua ocazii importante in repriza a doua de la Ruginoasa, portarul Tudosca scotand de sub bara transversala o minge trimisa din afara careului (68′). Cinci minute mai tarziu, stalpul portii l-a salvat pe Tudosca la reluarea din apropiere a lui Dumitrica.

Unul din pacatele Cristestiului a fost acela ca a primit gol devreme in meci, apoi deschizandu-se si mai mult in fata unei echipe cu atacanti de calibrul lui Marius Enache, autor a patru goluri.

In ultimul joc “acasa”, Cristesti a dat de pamant cu Vointa Motca, scor 6-1.

 

Trebuie sa ne revenim cat mai rapid dupa esecul de la Ruginoasa. Adevarul este ca ne asteptam de la bun inceput la un meci dificil acolo, insa nu ne gandeam ca vom pierde niciodata la o diferenta mare de scor cu Ruginoasa. O victorie in fata celor de la CS Ciurea este foarte importanta in conditiile actuale. Este momentul sa nu ne mai gandim la esecul de saptamana trecuta… A trecut… Acum e important sa ne revenim si sa invingem, cele trei puncte sunt foarte importante pentru noi! Obiectivul baietilor in meciul de duminica este VICTORIA!

Gheorghe Harabagiu, delegat Moldova Cristesti

Despre CS Ciurea nu ar fi prea multe de spus, ea pierzand lamentabil pe teren propriu, 2-9, in fata liderului Victoria Letcani. Macovei si rezerva Florin Tiron au marcat in acel meci trist pentru echipa din Ciurea.

Daca nu se remediaza situatia la Ciurea, aceasta ar putea merge brat la brat cu Motca in Liga a 5-a!

ECHIPE FOLOSITE DE CRISTESTI SI CIUREA IN ETAPA PRECEDENTA

Moldova Cristesti: Ursache, Micu, Pintiliasa, Azaharioaei, Furdulea, Craciun, Stefan, Morosan, Scripa, Dumitrica, Ichim.

Rezerve: Silea, Sasu, Gradinaru, Mardare, Gurzun.

CS Ciurea: Dulcianu, Cimpoi, Ciubotariu, Veringa, Donose, Calistru, Macovei, Cretu, Manea, Mertic, Busuioc.

Rezerve: Tiron, Spita, Dascalescu, Budeanu, Baciu, Lepadatu.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<