Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 4, Etapa 5 | Unirea Mircesti-Flacara Erbiceni

0 Comments 📁 Liga 4 🕔14.September 2017
Liga 4, Etapa 5 | Unirea Mircesti-Flacara Erbiceni

Duminica, de la ora 12:00, va avea loc la Iugani una dintre cele mai interesante partide din cadrul etapei a 5-a a Ligii a 4-a iesene, Unirea Mircesti-Flacara Erbiceni. Victoria Letcani-Stejarul Sinesti si Viitorul Harlau-Unirea Ruginoasa sunt celelalte doua jocuri atractive ale rundei din weekend.

Unirea Mircesti (10p) ocupa locul 2 in clasament, in timp ce Flacara Erbiceni (7p), cu o infrangere in debutul sezonului si o remiza in etapa precedenta, se afla pe pozitia a 4-a.

FLACARA ERBICENI

Sezonul trecut, cele doua formatii au disputat un singur meci pe teren, cel din retur, dupa ce in prima parte a sezonului a avut loc un circ in toata regula. La final, campioana avea sa se aleaga cu toate cele 6 puncte puse la bataie, dupa 3-0 la masa verde in tur si 7-2 la Iugani in primavara acestui an.

La Flacara Erbiceni va debuta in mod oficial atacantul Marian Cretu, transferat in vara de la Neamt (AS Bradu Borca). Acesta a fost suspendat de AJF Neamt pentru 6 jocuri, 4 etape stand pe bara in postura de jucator al Flacarei Erbiceni. Cretu a convins in meciurile amicale disputate de echipa lui Petrica Basascu in aceasta vara si, potrivit spuselor sale, abia asteapta sa revina pe teren pentru a-si onora pariul facut cu antrenorul (n.r.: sa marcheze 20 de goluri in acest campionat)!

Ultimele 3 jocuri ale Flacarei: 7-0 cu Bals, victorie muncita la Tomesti (1-0) si remiza la Erbiceni in fata Stejarului Barnova (1-1).

Sper ca baietii sa fie motivati prin prisma celor doua meciuri foarte importante pe care urmeaza sa le disputam si sa isi arate adevarata lor valoare! Am incredere in ei, desi nu am putut fi prezent la primele jocuri ale Flacarei. Am fost doar cu gandul alaturi de ei! Sunt baieti cu un caracter extraordinar, astept un feedback pozitiv si sa obtinem rezultate bune in meciurile urmatoare. Intreaga comunitate este alaturi de fotbalistii Flacarei, impreuna cu Dumitru Rotaru si domnul primar Ionel Lungu, care ii sprijina neconditionat. Sunt convins ca vor gasi motivatia necesara si vor razbi in meciul de la Iugani. Hai, Flacara!

Razvan Gabriel Bulancea, presedinte Flacara Erbiceni

UNIREA MIRCESTI

Campioana s-a achitat excelent de sarcini in deplasarea de la Sinesti, rezolvand ecuatia celor 3 puncte inca din prima repriza, cu ajutorul lui Ursuleasa si Radu Dan. Un meci care se anunta extrem de dificil a fost imediat transat de Mircesti, echipa ce a inceput cu brio seria de trei intalniri in care ar putea ceda puncte. Au mai ramas, etapa aceasta, Flacara Erbiceni si, duminica viitoare, Steaua Magica in deplasare. Apoi o perioada mai lejera cu meciuri in fata Viitorului Lungani, Gloriei Baltati si a Gloriei Bals.

Bogdan Valeanu a jucat pentru Mircesti impotriva Sinestiului, dupa revenirea in tara, la echipa fiind asteptat cat mai repede si Codrut Carja.

Ultimele 3 jocuri ale Unirii Mircesti: 0-0 la Ruginoasa (om in minus mai bine de o ora), 9-1 cu Ciurea (6 goluri Andrei Dandu) si 3-1 in deplasarea de la Stejarul Sinesti.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<