Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liderul Letcani vrea sa o croiasca si pe Sinesti

1 Comment 📁 Liga 4 🕔15.September 2017
Liderul Letcani vrea sa o croiasca si pe Sinesti

Ocupanta primului loc in clasamentul Ligii a 4-a Iasi, Victoria Letcani, este singura echipa cu maximum de puncte dupa primele patru etape, avand in acelasi timp un golaveraj consistent (22-3) si suficiente argumente ca poate tine ritmul in aceasta runda, cand va primi pe teren propriu vizita celor de la Stejarul Sinesti.

Victoria Letcani are in Marian Ciuta un jucator care marcheaza etapa de etapa, beneficiind de curand si de intoarcerea lui Andy Sinescu, autor a trei goluri in partida cu CS Ciurea.

Stejarul Sinesti, in schimb, s-a confruntat cu probleme in poarta, dupa ce titularul de drept a parasit terenul accidentat. In locul acestuia a fost introdus un portar de minifotbal, care, conform spuselor lui Paul Paftala (presedinte Stejarul Sinesti), nu mai jucase la teren mare de foarte mult timp. La Sinesti va reveni fundasul Marian Caras, intors din Delta Dunarii si prezent, ieri, alaturi de un alt coleg de la Stejarul, Marian Alexii, la restanta Ruginoasei cu Barnova.

Pe langa un atac foarte bun, Letcani mizeaza si pe o defensiva ermetica, in conditiile in care cele trei goluri au fost primite, probabil, pe fondul unei relaxari in deplasarile de la Motca si Ciurea, acolo unde nou-promovata a bifat victorii zdrobitoare (5-1 si 9-2).

Stejarul Sinesti ramane una dintre cele mai experimentate echipe ale campionatului si, pe o temperatura de 25-26 de grade la ora jocului, plus un teren latit cu 6 m la cererea antrenorului Florin Croitoru, va intampina mari probleme in a apara acel 0-0 consemnat la primul fluier al lui Andrei Mihalcut (ajutat de Tudor Cornea si Bogdan Muche; observator: Florin Mozolea).

SITUATIA DIN CLASAMENT INAINTEA ETAPEI

Victoria Letcani – locul 1, 4-0-0, golaveraj 22-3

Stejarul Sinesti – locul 8, 2-1-1, golaveraj 8-6

Share this article with friends

1 Comments

Write a Comment

<