Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Marian Amanar a revenit la Stejarul Barnova

0 Comments 📁 Liga 4 🕔15.September 2017
Marian Amanar a revenit la Stejarul Barnova

Conducatorii Stejarului au avut nevoie de patru jocuri pentru a realiza ca aducerea lui Marian Amanar reprezinta cea mai indicata masura pentru ca Barnova sa redevina o “nuca tare” a campionatului.

Amanar a condus Stejarul de pe banca in returul sezonului precedent, avand rezultate foarte bune cu echipa prezidata de domnul Costantin Rusu. Victoria cu 4-0 in fata Flacarei Erbiceni ramane, probabil, cel mai sonor rezultat obtinut de Amanar in scurta perioada petrecuta ca antrenor al  Stejarului.

Ieri, dupa incheierea partidei dintre Stejarul Barnova si Unirea Ruginoasa, restanta din prima etapa, a avut loc o sedinta in cadrul careia conducerea clubului, prin presedintele Costantin Rusu si staff-ul format din Cristi Acatrinei si Daniel Mosneagu, a ajuns la o intelegere cu Marian Amanar.

Aceasta colaborare presupune inregimentarea imediata a unor jucatori de calitate care sa poarte cu mandrie tricoul Stejarului.

Ma bucur ca am putut sa ajungem la o intelegere cu Marian Amanar pentru a i se alatura lui Cristi Acatrinei si Daniel Mosneagu, in ideea de a forma o echipa competitiva care sa puna probleme multor adversari pe care ii vom intalni in urmatoarele etape.

Constantin Rusu, presedinte CS Stejarul Barnova

Iata si primele cuvintele ale proaspatului antrenor al celor de la Stejarul Barnova:

Sunt surprins ca am intrat iarasi in circuitul #duminicapetarla si in acelasi timp foarte bucuros ca am ajuns la o echipa pe care o voi antrena cu mare drag, dupa experienta traita in partea a doua a campionatului trecut. Ma bucur ca domnul presedinte si ceilalti membri ai staff-ului au fost de acord cu revenirea mea, obiectivul meu fiind acela de a redeveni echipa pe care sa o poti invinge foarte greu la Barnova. Am gasit un grup de jucatori care imi vor fi alaturi, urmand sa transfer si un portar cu state vechi in fotbalul judetean. De asemenea, m-am bucurat sa il vad la Stejarul pe Marius Strateciuc!

La final, Marian a vorbit putin si despre restanta dintre Stejarul Barnova si Unirea Ruginoasa:

Unirea Ruginoasa merita victoria, insa nu la acel scor. Un meci echilibrat din punctul meu de vedere, cu o dominare in prima repriza a oaspetilor. In partea secunda pot spune ca Barnova s-a ridicat la nivelul Unirii.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<