Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Miroslava disputa, maine, primul meci de Liga 2 la Uricani

0 Comments 📁 Liga 2 🕔15.September 2017
Miroslava disputa, maine, primul meci de Liga 2 la Uricani

Intelegerea pe care a avut-o CS Stiinta Miroslava cu Primaria Iasi si CSM Politehnica Iasi a luat sfarsit, iar oficialii nou-promovatei au urgentat lucrarile pentru ca stadionul din Uricani sa fie pregatit de primirea unor oaspeti de calibru pe care urmeaza sa ii intalneasca echipa lui Cristi Ungureanu in cele peste 30 de etape ramase de consumat din sezonul competitional 2017-2018.

Miercuri, cu putin timp inainte de a se da startul in meciul de Cupa Romaniei de la Roman, castigat de Miroslava dupa executarea loviturilor de departajare, pe pagina oficiala de Facebook a clubului a aparut comunicatul potrivit caruia comisia deplasata la Uricani le-a dat iesenilor unda verde pentru disputarea meciurilor de pe teren propriu la respectiva baza sportiva.

JUCATORI VIN, JUCATORI PLEACA

Primul contact care l-a avut Miroslava cu liga secunda a fost unul extrem de dur, dupa ce echipa ieseana a acumulat numai 4 puncte in primele 7 etape. Foarte putin, putin sau datator de sperante? Depinde din ce unghi privesti problema. Acum, ca Miroslava va putea juca la Uricani, majoritatea oamenilor de fotbal e de parere ca Stiinta va acumula mai multe puncte.

In ultima vreme au existat multe schimbari la echipa. O serie de jucatori a plecat, altii au venit. Situatia portarului Jan Turita ramane una incerta, in conditiile in care acesta nu a aparat nici macar un minut pentru Miroslava in cele 8 jocuri (7 de campionat plus cel de Cupa Romaniei).

FORTAREATA DE LA URICANI

Stiinta Miroslava era o echipa foarte greu de invins pe teren propriu in perioada cand evolua in Liga a 3-a. Lucru resimtit si de Dacia Unirea Braila, anul trecut, atunci cand echipa lui Sorin Frunza a avut nevoie de aportul veteranului pentru a se impune in prelungirile confruntarii din turul IV al Cupei Romaniei.

Se va aplica aceasta regula si in momentul cand, maine, spre exemplu, pe terenul din Uricani vor pasi jucatori care incaseaza lunar 1500-2500 de euro? AFC Hermannstadt este liderul Ligii a 2-a inaintea acestei runde, are statut de nou-promovata ca si Miroslava, insa cu pretentii de a se bate la accederea in elita!

Meciul se joaca maine, de la 11:00, si se intra pe baza de bilet (10 lei).

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<