Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Avantul Golaiesti defileaza in Seria I a Ligii a 5-a

0 Comments 📁 Liga 5 🕔17.September 2017
Avantul Golaiesti defileaza in Seria I a Ligii a 5-a

Avantul Golaiesti a castigat derby-ul Seriei I a Ligii a 5-a, 3-1 in fata celor de la Fulgerul Tibanesti 2016, si s-a detasat in fruntea clasamentului, ramanand singura echipa (din Seria I) cu victorii pe linie in sezonul competitional 2017-2018.

Echipa lui Catalin Tamazlacaru a inceput prost, cu gol primit in primele minute, dar a avut jucatorii capabili prin care sa revina pe tabela si sa se impuna aparent lejer in fata unui adversar cu pretentii.

Catalin Cioata a deschis scorul in minutul 3 pentru echipa vizitatoare. Apoi, la faza imediat urmatoare, Ionut Negoita a restabilit egalitatea pe terenul din Golaiesti, unde atmosfera a fost intretinuta, ca de obicei, de o galerie dotata cu vuvuzele, amplificator si tobe.

Golgeterul Golaiestiului, Vasile Cojocaru (foto), nu s-a dezmintit nici in aceasta duminica, aducandu-si echipa in avantaj, in minutul 19. Cele doua formatii au intrat la vestiare cu scorul de 2-1.

Ultima reusita a partidei de la Golaiesti, disputate pe un vant puternic, a fost semnata de acelasi Vasile Cojocaru, in minutul 62.

Clasamentul Seriei I a Ligii a 5-a, dupa consumarea acestei runde: Avantul Golaiesti (12p), Viitorul Ciortesti (12), Prutul Prisacani si Fulgerul Tibanesti (ambele cu cate 9 p). Tibanesti are un meci mai putin disputat, restanta cu AS Tutora.

Avantul Golaiesti: Tautu, Ciobanu, Tamazlacaru, Hadarag, Negoita V., Dobre, Negoita I., Cojocaru, Ivan, Lupu, Pandele.

Rezerve: Postolache, Mihalache, Cazaru, Negoita M.

Fulgerul Tibanesti 2016: Cioata, Sacrieru, Zaharia, Hoarta, Munteanu, Stoica, Moraru, Sevastru, Ionescu, Ghirvan, Hrib.

Rezerve: Nichitoi, Birzu.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<