Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Ruginoasa castiga la Harlau fara sa straluceasca

0 Comments 📁 Liga 4 🕔17.September 2017
Ruginoasa castiga la Harlau fara sa straluceasca

Unirea Ruginoasa a inregistrat a treia victorie consecutiva in campionat, 3-0 in deplasarea de la Harlau, la capatul unui joc in care elevii lui Costel Cerneutanu nu au stralucit, beneficiind de greselile adversarilor.

Luat in primire de galeria Harlaului cu apelativul “Piticul Porno”, Ionut Florea a fost cel mai bun om al oaspetilor cu gol in poarta lui Chihaia si pasa de gol pentru reusita de 0-3 a lui Calmatui. Toate golurile au fost marcate in prima repriza, partea secunda fiind mai saraca in faze de poarta, cu Viitorul Harlau cautand drumul spre poarta Ruginoasei si Dulcianu scotand in final de sub bara si, respectiv, de la radacina barei lovitura de cap din apropiere a lui Andriescu.

Ionut Florea a deschis scorul in minutul 29, cu largul concurs al portarului Chihaia. A fost vorba despre un sut pe directia portarului, care a scapat “sapunul”, desi parea in plin control.

La cinci minute distanta, tot cu ajutorul jucatorilor adversi, Ruginoasa s-a distantat la doua goluri. O minge trimisa lung pe Parlog a cazut pe Andriescu, portarul a iesit in intampinare si a fost pacalit.

La ultima faza a primei reprize, Unirea Ruginoasa a stabilit scorul final prin fundasul Calmatui, dupa o faza identica cu cea din care a marcat Alexa in restanta cu Stejarul Barnova. Florea, omul meciului, a centrat impecabil pentru Calmatui, care a reluat cu capul pentru 0-3.

Rares Cristea a fost introdus la pauza in locul lui Chihaia, autorul moral a doua goluri ale adversarilor. Tanarul Cristea a mentinut diferenta consemnata in minutul 45, scorul ramanand 3-0 pentru oaspeti dupa interventiile in fata lui Enache (sut spre coltul lung) si Mircia. Apoi, stalpul portii l-a salvat pe Rares Cristea, la rampa iesind si celalalt portar, experimentatul Marius Dulcianu. Dulcianu a scos fantastic din pozitii imposibile, iar Viitorul Harlau-Unirea Ruginoasa s-a incheiat 0-3.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<