Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Tatarusanu si Ciuta intorc scorul cu Sinesti si trimit Letcaniul la 5 puncte de campioana

0 Comments 📁 Liga 4 🕔17.September 2017
Tatarusanu si Ciuta intorc scorul cu Sinesti si trimit Letcaniul la 5 puncte de campioana

Distanta dintre Victoria Letcani si campioana en-titre Unirea Mircesti s-a marit la 5 puncte, dupa victoria stransa a fostilor “magicieni” cu Sinesti si izbanda Erbiceniului de la Iugani.

Pronosticul meu conform caruia Mircestiul urma sa se impiedice in tripla cu Sinesti-Erbiceni-Magica s-a adeverit, iar campioana a dat chix cu al doilea adversar intalnit in cale, in timp ce echipa lui Croitoru, schiopatand in compania Stejarului Sinesti, scor 2-1, s-a dus la 5 puncte in fruntea clasamentului. 2 puncte, daca e sa o luam in calcule si pe Unirea Scanteia in ecuatia luptei ce se va da pentru titlul de campioana.

Stejarul Sinesti a condus la pauza meciului de la Letcani prin golul inscris la mijlocul reprizei de Sorin Cara. Un aparator al Victoriei a gresit la aproximativ 35 de metri de propria poarta, dand pe langa o minge trimisa lung spre Marian Varlan. Varlan s-a angajat intr-o cursa lunga spre poarta lui Bargan, pasandu-i decisiv lui Cara pentru 0-1.

Confruntarea de la Letcani a fost formata din doua parti total distincte. Daca in primul act cele doua formatii si-au vazut de joc, s-a pasat frumos si fotbalistii au abundat in driblinguri, povestea reprizei secunde avea sa se scrie cu totul altfel. De remarcat in prima parte jocul exact in aparare a stoperilor Caras si Alexii.

Imediat dupa marcarea golului, jucatorii Stejarului au inceput sa repuna foarte greu mingea in joc, suficient de rapid insa pentru ca arbitrul Andrei Mihalcut sa nu fie obligat sa scoata cartonase galbene pentru trageri de timp.

Partea secunda a fost la rupere, foarte fragmentata si cu multe faulturi. De aici si cele 8 avertismente aratate de Mihalcut, doua dintre acestea fiind vazute de acelasi jucator, Marian Alexii (eliminat in minutul 84).

Letcaniul s-a impus la final gratie golurilor inscrise de Cezar Tatarusanu (67) si Marian Ciuta  (76). Ciuta devine astfel cel mai important jucator din lotul pe care il are Croitoru in momentul de fata, cu goluri aproape etapa de etapa. Vorbim despre jucatorul care a semnat in etapa precedenta un hat-trick, marcand goluri deosebit de importante cu Ruginoasa (1-0) si, astazi, cand echipa sa a condusa neasteaptat de Sinesti.

AS Victoria Letcani: Bargan, Ciuta, Nutu, Vatavu, Sinescu, Tatarusanu, Dencef, Marincean, Onica, Pintilie, Paiu.

Rezerve: Lupascu, Andries, Ciorap, Baboi, Ciubotariu, Tucaliuc, Corjan.

Stejarul Sinesti: Apetrei, Caras, Cara, Varlan, Paftala, Vieru, Borsieru, Gafton, Pasniciuc, Holicov, Alexii.

Rezerve: Manolache, Paftala L., Pasnicu, Iacob, Ichim, Minciuna.

Arbitri: Andrei Mihalcut, Tudor Cornea, Bogdan Muche. Observator: Florin Mozolea.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<