Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Ungureanu si Basascu au regizat cea mai importanta victorie a Erbiceniului de la promovare

0 Comments 📁 Liga 4 🕔17.September 2017
Ungureanu si Basascu au regizat cea mai importanta victorie a Erbiceniului de la promovare

Flacara Erbiceni a provocat socul inceputului de campionat cu o victorie surprinzatoare la Mircesti, in fieful campioanei, scor 2-1, intr-un meci in care oaspetii au demonstrat pentru prima data ca pot fi un arbitru cat se poate de serios in lupta la titlu. Mai mult, daca Erbiceni reuseste un rezultat similar in etapa urmatoare, cand are programat meci acasa cu liderul Victoria Letcani, va reintra cu sanse importante in lupta pentru castigarea campionatului.

Atacantul Cristi Ungureanu, autorul ambelor reusite ale Flacarei Erbiceni, si-a facut cadou o victorie pe terenul de la Iugani, acolo unde era umilit in primavara acestui an cu un sever 7-2.

Marian Cretu a debutat pentru Flacara Erbiceni, avand prima ocazie a meciului in minutul 9. Portarul campioanei s-a intins in ultimul moment si a acordat corner.

Apoi, echipa lui Tiberiu Beceru a deschis scorul, in minutul 30, pentru ca oaspetii, cateva minute mai tarziu, sa reclame un hent in suprafata de pedeapsa. Jocul a fost lasat sa continue, iar Unirea Mircesti a intrat cu avantaj minim la vestiare. Asta in ciuda ocaziei avute de Ungureanu (39), lansat excelent de Cretu.

Victoria Erbiceniului a fost obtinuta in ultimul sfert de ora, dupa ce Cristi Ungureanu (77) a scapat singur spre poarta si nu a ratat ocazia de a restabili egalitatea. La urmatorul atac, Radu Stefan a fost faultat in careu, iar Ungureanu a transformat pentru cel mai important succes obtinut de Flacara Erbiceni de la momentul promovarii pana acum.

Iuriciuc a avut in varful bocancului ocazia de 1-3, insa bara s-a opus si oaspetii s-au intors cu 3 puncte de aur de pe terenul de la Iugani.

VIDEO: Cristi Ungureanu (ultimele 10 sec) transforma penalty-ul victoriei echipei Flacara Erbiceni

Flacara Erbiceni: Daniliuc, Covaci, Gucianu, Ciobotaru, Iordache, Carare, Stratila, Radu Stefan, Iuriciuc, Cretu, Ungureanu.

Rezerve: Calfa, Balan, Feraru, Basascu, Curcudel, Stefanita, Mocanu.

FOTO: Flacara Erbiceni, video furnizat de Ionut Morarasu

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<