Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Gropnita invinge Holboca la scor si imparte ultimul loc de pe podium cu adversara directa

0 Comments 📁 Liga 5 🕔18.September 2017
Gropnita invinge Holboca la scor si imparte ultimul loc de pe podium cu adversara directa

Partida disputata la Gropnita a inceput sub o usoara dominare a gazdelor, concretizata de Ionut Ipate dupa 13-14 minute de la primul fluier al arbitrului Sebastian Spaiuc.

Gazdele au intrat cu avantaj consistent la pauza, 2-0, dupa ce Marius Rusu a reusit sa il invinga pe Tatarusanu cu un sut la coltul scurt.

Imediat dupa reluare, in minutul 48, Gropnita a dus scorul la 3-0 cu ajutorul lui Florin Grecu. Grecu a reluat in plasa o minge centrata de pe partea stanga.

Holboca s-a trezit din pumni la 3-0 pentru gazde, in conditiile in care a avut si o bara inainte de Grecu sa inscrie.

Stefan Zaharia a avut nevoie de doua ocazii pentru a reduce din diferenta. Initial, acesta a ratat cu poarta goala, pentru ca in minutul 64 sa inscrie pentru 3-1 dintr-o lovitura libera din preajma careului.

Holboca s-a apropiat la un gol diferenta, dupa ce portarul Mihai Ipate si-a introdus mingea in proprie poarta (3-2, minutul 76).

Vazand ca se poate obtine mai mult din aceasta deplasare, jucatorii Holbocai s-au aruncat in atac, fiind pedepsiti de acelasi Florin Grecu pe o contra inregistrata in minutul 80.

Dupa alte doua minute, Ionut Ipate a punctat pentru 5-2.

Holboca a incheiat meciul in inferioritate numerica. Capitanul Andrei Andrusca a parasit terenul nervos pe nerealizarile echipei fara a-i cere permisiunea arbitrului Spaiuc, care i-a acordat al doilea avertisment la revenire.

Scorul final a fost stabilit de Alexandru Burdea, in minutul 90, printr-un sut de la 25 de metri, mingea mergand direct sub bara.

Construct Press Gropnita este o echipa formata din copii foarte buni, care paseaza asa cum rar se poate vedea in Liga a 5-a si, deci, e indreptatita sa spere la promovare in acest sezon.

Viitorul Plugari si AS Poly 2014 Iasi conduc clasamentul Seriei II, ambele cu cate 15 puncte, in timp ce AS Holboca si Construct Press Gropnita sunt la 5 lungimi distanta.

Construct Press Gropnita: Ipate Mihai, Ipate Ionut, Rusu, Badic, Burdea, Mazuru, Damaschin, Voia, Iacob, Grecu, Cantea.

Rezerve: Luca, Lupu, Tudose si Miturca.

AS Holboca:  Tatarusanu, Haciu, Ghidoarca, Chelaru, Zaharia, Andrusca, Cozianu, Chelea, Cotia, Mihalache.

Rezerve: Cotea, Cotet, Gheorghiu.

Arbitri: Sebastian Spaiuc, Andrei Filia, Theodor Olenic. Observator: Leonard Cananau.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<