Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Steaua Magica-Unirea Mircesti se disputa la Letcani

0 Comments 📁 Liga 4 🕔20.September 2017
Steaua Magica-Unirea Mircesti se disputa la Letcani

UPDATE (joi, 21 septembrie): Astazi s-a stabilit locatia finala a acestei dispute, si anume pe terenul sintetic din Copou, duminica, de la 12:00!

Publicul letcanean va putea urmari pentru a patra saptamana consecutiv un meci din cadrul Ligii a 4-a iesene, duminica, de la 12:00, cand se va auzit fluierul de start in Steaua Magica vs Unirea Mircesti.

Stadionul Tineretului se afla in reconstructie, fapt ce ii obliga pe “magicieni” sa paseasca pe iarba de la Letcani pentru a doua oara in acest sezon. A doua oara intr-un meci oficial, pentru ca elevii lui Dan Curca au mai efectuat antrenamente pe terenul care incepe sa arate din ce mai bine, dupa ce a fost udat incontinuu de la venirea lui Florin Croitoru la Letcani.

Prima data, cu Tomesti, nu a fost cu noroc pentru tinerii jucatori ai Stelei, invinsi de CS Tomesti cu 1-0. Razvan Axinte inscria singurul gol al acelei intalniri.

MECIURI DISPUTATE IN 2017/2018 PE TERENUL DIN LETCANI

Victoria Letcani-Unirea Ruginoasa (etapa 3), Steaua Magica-CS Tomesti 0-1 (etapa 4) si Victoria Letcani-Stejarul Sinesti 2-1 (etapa 5).

In debutul sezonului, tot pe terenul din Letcani, Victoria Letcani s-a impus detasat in fata Viitorului Harlau, scor 4-0.

Cititi, maine, pe site-ul duminicapetarla.ro avancronica jocului de la Letcani.

FOTO: Asociatia Sportiva Unirea Ruginoasa

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<