Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

AFC Harman, revedere de cosmar cu CSM Pascani

0 Comments 📁 Liga 3 🕔21.September 2017
AFC Harman, revedere de cosmar cu CSM Pascani

CSM Pascani intalneste, maine, de la 17:00, pe AFC Harman, adversar pe care l-a scos din Liga a 2-a in ultimul meci al sezonului. La pamant din punct de vedere moral, Pascaniul a reusit sa furnizeze surpriza la Harman, trimitand-o pe Miroslava in Liga a 2-a. Portarul Turita inscria in prelungiri un gol istoric pentru fotbalul iesean.

Inaintea etapei a 5-a, brasovenii de la AFC Harman ocupa locul secund in clasamentul Seriei 1, cu 3 victorii si un rezultat de egalitate, in timp ce pascanenii, alaturi de Bucovina Radauti si Metalosport sunt formatiile care nu au punctat pana acum.

O revedere speciala, intr-adevar, insa sub cu totul si cu totul alte coordonate fata de cele din sezonul precedent. Antrenor nou, jucatori noi etc. Pascanenii nu ii mai au in lot pe Jan Turita si Adrian Viorica (cei doi apartin de Stiinta Miroslava), printre altii, antrenorul Danut Munteanu, instalat pe banca gazdelor in aceasta vara, bazandu-se aproape in mod exclusiv pe tineri.

Danut Munteanu are dificila misiune de a struni niste copii, echipa sa fiind invinsa la pas in primele trei jocuri: 1-4 cu Olimpic Cetate Rasnov, 0-4 in deplasare la Sporting Liesti si 0-3 in deplasarea de la Aerostar (vezi video mai jos).

 

REZUMAT AEROSTAR BACAU-CSM PASCANI 3-0

Meciul va fi condus de o brigada nemteana avandu-l pe Cosmin Apetrei la centru, asistat de Cosmin Cercel si Vlad Taranu. Observatori: Valentin Luca (Botosani) si Gheorghe Seferi (Galati).

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<