Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Bals-Scanteia. Echipa lui Tacutanu poate trece pe 1!

0 Comments 📁 Liga 4 🕔21.September 2017
Bals-Scanteia. Echipa lui Tacutanu poate trece pe 1!

Unirea Scanteia (locul 2) a profitat din plin de programul favorabil de care a avut parte in aceste prime 5 etape scurse pana acum, reusind sa acumuleze 13 puncte in clasament, la doua lungimi in spatele liderului Victoria Letcani. Singura greseala a Scanteii a fost comisa chiar in debut, atunci cand Unirea termina la egalitate in deplasare cu nou-promovata Moldova Cristesti.

Gloria Bals (locul 13), reprimita in Liga a 4-a ca urmare a retragerii Avantului Golaiesti, si-a trecut in cont prima victorie, etapa trecuta, acasa, cu Gloria Baltati (scor final 1-0).

Meciul se va disputa pe unul dintre cele mai proaste terenuri din judeteana ieseana, fotbalistii Balsului fiind familiarizati cu aceasta suprafata. Acesta ar fi unul dintre singurele plusuri pe care le are Gloria in fata Scanteii.

POSIBILI OAMENI-CHEIE

Cosmin Frij este principalul om de gol al echipei vizitatoare. Atacantul Unirii a ajuns la cifra “6” in dreptul reusitelor din acest sezon, in conditiile in care, asemeni lui Marian Ciuta, de la Victoria Letcani, un singur meci al echipei sale a trecut fara ca el sa se numere printre protagonisti. Frij (foto articol, sus) si Ciobircianu (foto), fiecare cu cate un gol in ultimele doua jocuri ale Unirii Scanteia, sunt oamenii capabili sa decida confruntarea de la Bals.

La Bals il gasim pe Ionut Hatmanu (“omul-echipa”), care a punctat decisiv singurele jocuri de pe urma carora Gloria a reusit sa scoata puncte in primele cinci etape – 1-1 cu Sinesti si 1-0 impotriva Gloriei Baltati.

DECLARATIE GABI TACUTANU (antrenor oaspeti)

Scanteia are un lot omogen, fapt ce ma face sa cred ca baietii mei vor pune probleme oricarei echipe pe care o vor intalni in etapele urmatoare. Imi doresc ca baietii sa mentina ritmul pana la finalul jocului de la Bals, si ma refer aici in mod special la Frij si “Cioby”.

Despre cum au decurs lucrurile in Gloria Bals-Unirea Scanteia puteti citi duminica in cronica meciului, aici, pe duminicapetarla.ro.

FOTO: Flacara Erbiceni

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<