Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

LIGA 4 | Avancronica etapei a 6-a

0 Comments 📁 Liga 4 🕔23.September 2017
LIGA 4 | Avancronica etapei a 6-a

Stejarul Sinesti – Moldova Cristesti

Stejarul Sinesti nu a reusit sa scoata puncte in precedentele doua meciuri de campionat, 1-3 cu Unirea Mircesti si 1-2 pe terenul liderului Victoria Letcani, iar acum este obligata sa forteze victoria in fata nou-promovatei Moldova Cristesti.

La randul ei, echipa oaspete revine pe tarlalele Ligii a 4-a iesene dupa doua esecuri consecutive: 0-6 la Ruginoasa si 3-4, acasa, cu CS Ciurea. Ultimul insucces inregistrat de echipa lui Stefan Valeriu Amuhaia s-a conturat si ca urmare unor absente de marca in lotul pe care l-a avut nou-promovata in partida de pe teren propriu cu Ciurea.

Arbitri: Valentin Burla, Bogdan Muche, Andrei Negru. Observator: Daniel Stefanescu.

Viitorul Lungani – CS Stejarul Barnova

Viitorul Lungani s-a instalat frumos pe un loc de mijlocul clasamentului, acolo unde ne-am tot obisnuit sa o vedem pe echipa lui Paul Codru in ultimii ani. In ultimul meci de acasa, Lunganiul s-a impus in fata Gloriei Bals cu scorul de 6-2.

Barnova s-a intarit in aceasta saptamana prin aducerea a trei jucatori cu profil defensiv: Apetrei Roberto, Robert Huma si Florin Lupu. Antrenorul Marian Amanar s-a declarat incantat de inregimentarea acestora, sperand sa reediteze cu Stejarul performantele obtinute in returul sezonului 2016-2017. Merita urmarita prestatia defensivei Stejarului, gaurita din toate pozitiile in ultimele doua jocuri: 4-7 cu Unirea Ruginoasa, respectiv 3-5 cu Steaua Magica. Ambele intalniri au avut loc la Barnova.

Arbitri: Vlad Baban, Diaconu Andrei, Iulian Contofan. Observator: Leonard Cananau.

Gloria Baltati – CS Tomesti

In ciuda faptului ca Gloria Baltati beneficiaza de aportul unei defensive decente, raportat la locul 13 pe care il ocupa inaintea acestei etape, gazdele de duminica nu au mai punctat in campionat din prima etapa. De atunci, au urmat patru infrangeri consecutive pentru Baltati, echipa care, culmea, duminica va da piept cu un adversar la fel de stabil in aparare – CS Tomesti.

Tomesti este autoarea a doua victorii la rand si ar putea urca in top 5 printr-o tesatura favorabila a rezultatelor obtinute de colegele sale de clasament.

Arbitri: Lucian Diaconu, Ionut Mitu, Radu Netca. Observator: Virgil Starica.

CS Ciurea – Viitorul Harlau

Ciurea si Harlau se intalnesc intr-un meci de care pe care, cu echipa lui Dan Lungu suferind trei infrangeri in actuala stagiune, in timp ce gazdele de la Ciurea au spart gheata la finalul saptamanii trecute, 4-3 in deplasarea de la Cristesti. Ambele formatii s-au bazat pe jucatori tineri si foarte tineri in etapa a 5-a: Razvan Chiriac (2001), Iulian Cosuta (2001), Andrei Cretu (1998) si Razvan Danciu (2000) – CS Ciurea, respectiv Daniel Cristea (2000), Eusebiu Bejan (2001), Vasile Liuta (2001), Olivian Ciochina (2001) – Viitorul Harlau.

Arbitri: Giorgel Iacob, Tudor Varlam, Radu Nistor. Observator: Valerica Lungu.

In aceasta saptamana, pe duminicapetarla.ro au fost postate avancronici si pentru celelalte patru jocuri: Unirea Ruginoasa-Vointa Motca, Steaua Magica-Unirea Mircesti, Flacara Erbiceni-Victoria Letcani si Gloria Bals-Unirea Scanteia.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<