Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Meci de 1 solist la Ruginoasa, intre Unirea si Vointa Motca

0 Comments 📁 Liga 4 🕔23.September 2017
Meci de 1 solist la Ruginoasa, intre Unirea si Vointa Motca

Unirea Ruginoasa porneste favorita certa in aceasta etapa, cand va intalni Motca pe teren propriu, adversar despre care nu am foarte multe informatii, insa despre care stim ca nu a reusit sa obtina niciun punct pana acum, avand in spate un golaveraj dezastruos (4-26). Asadar, o medie de peste 5 goluri incasate per meci de formatia vizitatoare, care vine la Ruginoasa in postura de “lanterna rosie” si foarte probabila victima a atacului format din Marius Enache si Adrian Caragea.

Va reamintesc faptul ca Vointa Motca a retrogradat si in editie precedenta de campionat, insa a beneficiat de retragerea nou-promovatei Biruinta Miroslovesti, ramanand in Liga a 4-a. Situatia celor de la Motca nu pare a se imbunatati in actuala editie a Ligii a 4-a, la capatul careia Vointa ar putea parasi-o pentru a le face loc celor de la Golaiesti, Plugari sau Boureni, printre altele.

Din perspectiva vicecampioanei,  partida cu Vointa Motca ar putea reprezenta o incalzire foarte buna pentru duelul din runda urmatoare, cu Unirea Scanteia (ocupanta locului secund). Unirea Scanteia-Unirea Ruginoasa este cel mai interesant meci programat in etapa a 7-a!

Cu toate ca va fi un meci usor, trebuie sa il tratam cu multa seriozitate si sa luam cele trei puncte. Trebuie sa facem un meci frumos pentru a fi pe placul suporterilor minunati care ne sunt alaturi atat acasa, cat si in deplasare!

Marius Enache, atacant Unirea Ruginoasa (7 goluri)

*fanii Unirii Ruginoasa deplasati la Harlau pentru duelul din etapa trecuta dintre Viitorul si Unirea, incheiat 0-3.

Sunt mai buni decat noi, iar acest lucru se poate observa foarte usor urmarind situatia din clasament a celor doua formatii. Mergem la Ruginoasa pentru a obtine un rezultat bun, desi ne va fi foarte greu. Unirea dispune de jucatori buni, cu experienta, in timp ce noi inca ii formam pe ai nostri.

Vointa Motca (locul 16)
Brigada de arbitri desemnata sa conduca aceasta intalnire este formata din Mihai Moisa (central), Adrian Condurache si Andrei Filia (arbitri asistenti). Ioan Bartolomeo, observator!
Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<