Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Lungani invinge Barnova, intr-unul dintre cele mai spectaculoase jocuri ale etapei a 6-a

0 Comments 📁 Liga 4 🕔24.September 2017
Lungani invinge Barnova, intr-unul dintre cele mai spectaculoase jocuri ale etapei a 6-a

Echipa oaspete a pornit din start cu handicap de un gol, dupa ce portarul Stejarului a degajat in Alexandrescu (2′), iar mingea a intrat in poarta ramasa goala.

In minutul 10, arbitrul Gabriel Mihuleac le-a acordat oaspetilor o lovitura de pedeapsa, de transformarea acesteia ocupandu-se executantul obisnuit. Marius Strateciuc a restabilit egalitatea, 1-1.

Alexandrescu a mai inscris inca o data, in minutul 33 (2-1), urmat de Radu Bacalu (36, 43), de asemenea autor al unei duble.

Viitorul Lungani a dominat meciul pana la eliminarea lui Filip, trimis la vestiare pentru cumul de cartonase cu 15 minute inainte de final. Desi au ramas cu un jucator mai putin pe teren, barnovenii au reusit sa stranga scorul in ultimele minute.

Constantin Croitoru, intrat in postura de rezerva, a inscris pentru 4-2 (87), iar Cosmin Petria (90+1) a dat falsa impresia a unei confruntari echilibrate, in conditiile in care gazdele de la Viitorul Lungani au aratat mai bine per total si, la final, au meritat toate punctele puse la bataie.

Cel mai frumos gol al partidei disputate la Lungani a fost reusit de Radu Bacalu (4-1). Jucatorul Viitorului a depasit in viteza fundasul lateral si a trimis in cros direct la vinclu.

ECHIPELE

Viitorul Lungani: Vilcu, Savescu, Berezovschi, Lacatusu, – , Gogu, Alexandrescu, Cosofret, Mihailescu, Bacalu, Matcaboje.

Rezerve: Vieriu, Jacota M., Jacota G., Ichim, Rotaru, Ciobanu.

Stejarul Barnova: Ivan, Petria, Mititelu, Apetrei, Rusu, Baciu, Filip, Simeria, David, Strateciuc, Nechifor.

Rezerve: Dumitrascu, Andriescu, Croitoru, Andriescu G.

ARBITRI

Arbitru principal: Gabriel Mihuleac; arbitri asistenti: Andrei Constantin Diaconu, Iulian Contofan. Observator: Leonard Cananau.

 

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<