Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Stejarul Sinesti, victorie la scor in fata Cristestiului

0 Comments 📁 Liga 4 🕔25.September 2017
Stejarul Sinesti, victorie la scor in fata Cristestiului

Stejarul Sinesti a obtinut o victorie confortabila, scor 6-1, in fata nou-promovatei Moldova Cristesti, reusind astfel sa isi revina dupa deplasarea de la Letcani, in care a fost foarte aproape de un rezultat mare in fieful liderului campionatului.

Scorul a fost deschis foarte rapid la Sinesti, in minutul 3 mai exact, gazdele beneficiind de un autogol al lui Gabriel Scripa.

Prima repriza a iesit in evidenta printr-un joc deschis, cu ocazii la ambele porti. Dupa cum spuneam si cu alte ocazii, Cristesti este genul de echipa care nu stie sa se apere, dar care se arunca in atac de ori de cate ori i se ofera ocazia, contribuind astfel din plin la spectacolul fotbalistic pe care l-am astepta de la un meci din “judeteana”.

Paul Paftala a irosit doua ocazii importante pentru Stejarul: sut prin care a nimerit bara transversala, urmat de o semifoarfeca ce a trecut putin pe langa poarta aparata de Ursache. Acest procedeu tehnic a fost precedat de o preluare superba pe piept a presedintelui-jucator al Sinestiului.

Startul reprizei a doua anunta un potop de goluri. In minutul 46, Mihai Vieru a oprit prin fault un atac promitator al echipei oaspete. Arbitrul Valentin Burla i-a acordat cartonas galben pentru aceasta interventie.

Fostul fundas al Unirii Ruginoasa, Nicolae Azaharioae a transformat lovitura libera rezultata, restabilind egalitatea (1-1).

Un minut mai tarziu, Paftala a saltat mingea peste defensiva Cristestiului, iar Ioan Gafton (poreclit “Masinuta”) a pornit motoarele Sinestiului, punctand pentru 2-1.

Acelasi Gafton a dus scorul la 4-1, in minutele 55 si 66. “Masinuta” a concretizat doua centrari bune venite din flancul stang de atac.

Cu cinci minute inainte de final, Marius Pasniciuc a inscris cel de-al cincilea gol al gazdelor printr-un sut imparabil din preajma punctului de la 11 metri.

Marian Varlan a inchis tabela cu o executie fabuloasa din afara suprafetei de pedeapsa, din lateral. Un sut splendid prin care a teleportat mingea direct in vinclul portii. Portarul advers nu a avut nimic altceva de facut decat sa aplaude reusita lui Varlan.

ECHIPELE

Stejarul Sinesti: Apetrei, Vieru, Cara, Paftala, Varlan, Ichim, Pasniciuc, Gafton, Borsieru, Caras, Holicov.

Rezerve: Manolache, Pasnicu, Paftala Petru, Minciuna, Sonea.

Moldova Cristesti: Ursache, Furdulea, Gradinaru, Varvaroi, Azaharioaie, Micu, Scripa, Dumitrica, Stefan, Gurzun, Ardeleanu.

Rezerve: Morosanu, Sadu, Mardare, Ichim, Craciun.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru central: Valentin Burla; arbitri asistenti: Bogdan Teodor Muche, Andrei Bogdan Negru. Observator: Daniel Ionut Stefanescu.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<