Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Vlad Ciobanu s-a reactivat pentru AS Holboca-AS Poly 2014 Iasi, incheiat 1-1

0 Comments 📁 Liga 5 🕔25.September 2017
Vlad Ciobanu s-a reactivat pentru AS Holboca-AS Poly 2014 Iasi, incheiat 1-1

Accidentarea lui Vlad Baban a provocat un domino in cadrul delegarilor pe care a trebuit sa le faca presedintele CJA Iasi, Vlad Ciobanu, in acest weekend. Desemnat sa conduca partida dintre Lungani si Barnova, Baban (a carui accidentare a recidivat) a fost inlocuit cu tanarul Gabriel Mihuleac, desemnat initial sa conduca partida despre care facem vorbire aici.

In lipsa de solutii, Vlad Ciobanu, retras din activitate (n.r.: fotbal pe teren mare; arbitreaza meciuri de futsal), s-a reactivat pentru a imparti dreptatea in cel mai ofertant meci care a avut loc duminica in cadrul Seriei II a Ligii a 5-a. Nu este prima data cand se intampla acest lucru, Ciobanu oficiind la centru si meciul care a decis campioana sezonului precedent, Unirea Mircesti-Unirea Ruginoasa 1-0.

Revenind la meci, AS Holboca a remizat pe teren propriu cu AS Poly 2014 Iasi, scor 1-1, intr-un duel strans al Seriei I, presarat de multe ocazii de poarta si o dominare teritoriala a oaspetilor.

Au fost foarte multe faze de poarta in AS Holboca-AS Poly 2014 Iasi, fiecare dintre cele doua echipe trecandu-si in cont si cate o bara.

Holboca a deschis scorul in prima repriza dupa un contraatac finalizat cu sut la coltul scurt din marginea suprafetei de pedeapsa. Florin Chelea l-a surprins pe portarul Moruzi, punctand pentru 1-0.

Egalitatea a fost restabilita cu putine momente inainte de final, cand Dunca Mihai, jucator transferat de la Holboca (!), s-a aflat la capatul unei combinatii rapide si eficiente ce l-a pus in situatie de unu la unu cu Tatarusanu. Dunca a inscris, iar cele doua echipe s-au ales cu cate un punct!

ECHIPELE

AS Holboca: Tatarusanu, Dulgheriu, Ghidoarca, Balan, Chelaru, Haciu, Chelea, Mihalache, Gheorghiu, Zaharia, Ungureanu.

Rezerve: Cotea, Zamurca, Chelariu, Birsanuc.

AS Poly 2014 Iasi: Moruzi, Grecu, Chiriac, Gherasim, Alexoaei, Seserman, Protea, Dunca, Sandu, Vasilache, Tanase.

Rezerve: Morarasu, Carare, Doroftei, Bargan, Iacomi, Aostacioae, Juncanariu.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Vlad Ciobanu (presedinte CJA Iasi); arbitri asistenti: Ana Puscasu, Claudiu Balan. Observator: Emil Lupulescu.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<