Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Ana Puscasu si Cosmin Ciuban, arbitri asistenti la meciul lui FCSB 2

0 Comments 📁 Stiri 🕔28.September 2017
Ana Puscasu si Cosmin Ciuban, arbitri asistenti la meciul lui FCSB 2

Maine, cu incepere de la ora 17:00, se da startul etapei a 6-a a Ligii a 3-a! In Seria a 2-a, la partida dintre ACS Sportul Chiscani si SC Fotbal Club FCSB SA 2, arbitrata la centru de Serviu Mavriche (Bacau), ii gasim pe asistentii Ana Puscasu si Cosmin Ciuban.

In echipa a doua a Stelei se va afla foarte probabil si Marian Cana, ieseanul transferat in vara de la LPS Iasi. Pana acum, Cana a jucat in toate cele cinci meciuri ale Stelei.

Meciul AS FC Aninoasa-CS Atletic Bradu (30 sept, ora 17:00), din cadrul Seriei 3, va fi arbitrat de o brigada 100% ieseana, formata din Cosmin Roman, Ionut Melinte si Tudor Cornea.

Iosif Ciprian Aelenei este al patrulea oficial in partida de pe teren propriu a Forestei Suceava impotriva celor de la CS Balotesti, fostul adversar al Stiintei Miroslava din etapa precedenta.

CSM Pascani, repartizata in prima serie a Ligii a 3-a, are o deplasare extrem de dificila la Otelul Galati. Echipa lui Danut Munteanu a pierdut toate jocurile disputate pana acum, iar adversarul din aceasta etapa nu da semne ca ar putea ceda puncte in meciul direct cu singura formatie ieseana ce activeaza in acest sezon de Liga a 3-a.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<