Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

ANALIZA | Letcani si Mircesti, cu 6 meciuri inainte de duelul direct

0 Comments 📁 Liga 4 🕔28.September 2017
ANALIZA | Letcani si Mircesti, cu 6 meciuri inainte de duelul direct

AJF Iasi a programat in 2017 disputarea a 17 etape din actuala editie de campionat, pe langa meciurile din tur venind si cele ce ar fi trebuit sa se joace in partea a doua a sezonului.

Primul calup de meciuri, 6 la numar, a trecut, nou-promovata Victoria Letcani aflandu-se la o distanta de 2 puncte de urmatoarea clasata, Unirea Scanteia, respectiv 5 puncte fata de cele mai bine cotate echipe, considerate a fi capabile sa ii puna bete in roate lui Florin Croitoru in drumul spre accederea in Liga a 3-a, Unirea Mircesti si Unirea Ruginoasa.

Inaintea meciului direct dintre Victoria Letcani si Unirea Mircesti, programat in etapa a 13-a, nou-promovata si campioana en-titre mai au de bifat alte 6 intalniri (vezi mai jos programul). Astfel, la derby ne putem gasi aruncati intr-unul din urmatoarele 3 scenarii:

  • distanta dintre Letcani si Mircesti s-a redus. Mircestiul poate veni in aceasta deplasare luand in calcul si inregistrarea unui rezultat de egalitate. 3 puncte sunt relativ usor de recuperat in retur, plus cele patru jocuri care ar mai ramane de disputat in 2017;
  • distanta dintre Letcani si Mircesti se mentine la 5p. Echipa lui Tiberiu Beceru nu are alta varianta decat victoria!
  • distanta se mareste la 7-8 puncte. Din nou, victorie obligatorie la Letcani!

La finalul etapei de duminica vom avea imaginea completa a tabloului luptei ce se va da pentru castigarea campionatului. Unirea Scanteia (locul 2, 16p) si Unirea Ruginoasa (locul 4, 13p) se bat in meci direct pentru cele 3 puncte puse in joc, semnele “1” si “X” convenindu-le de minune celor doua formatii pe care am batut moneda in cadrul acestei scurte analize.

Sigur, e prea devreme de dat verdicte, insa experienta sezoanelor precedente ne poate oferi o idee asupra modului in care vor decurge lucrurile in 2017, dar mai ales in prima jumatate a lui 2018, cand se va decide si echipa care va reprezenta Iasul la barajul de promovare!

PROGRAM LETCANI VS PROGRAM MIRCESTI

Etapa 7
Victoria Letcani-Steaua Magica
Unirea Mircesti-Viitorul Lungani

Etapa 8
Viitorul Lungani-Victoria Letcani
Gloria Baltati-Unirea Mircesti

Etapa 9
Victoria Letcani-Gloria Baltati
Unirea Mircesti-Gloria Bals

Etapa 10
Gloria Bals-Victoria Letcani
CS Tomesti-Unirea Mircesti

Etapa 11
Victoria Letcani-CS Tomesti
Unirea Mircesti-Stejarul Barnova

Etapa 12
Unirea Mircesti-Unirea Scanteia
Stejarul Barnova-Victoria Letcani

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<