Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Avancronica meciului Stejarul Barnova-Gloria Baltati

0 Comments 📁 Liga 4 🕔28.September 2017
Avancronica meciului Stejarul Barnova-Gloria Baltati

Stadionul din Barnova gazduieste duminica, de la ora 12:00, un meci interesant intre doua vecine de clasament, Stejarul (11, 4p) si Gloria Baltati (14, 3p), in care ambele vor viza victoria pentru a stopa seria de rezultate nefavorabile ce le-a marcat parcursul in campionat.

Singura victorie a Stejarului in actuala editie de campionat a fost consemnata in deplasarea de la CS Ciurea, scor 3-2, in etapa a doua. Apoi, in etapa a 4-a, barnovenii au plecat cu punct de la Erbiceni. In rest, infrangeri pe linie pentru gazdele de duminica.

Anuntat ca facand parte din lotul Stejarului Barnova, fundasul Florin Lupu a ales in cele din urma sa semneze cu CSM Ceahlaul Piatra Neamt.

Gloria Baltati se afla intr-o situatie si mai grava. Prima si singura victorie a Baltatiului a fost obtinuta chiar in meciul de debut, pentru ca apoi sa consemnam 5 infrangeri consecutive in dreptul formatiei pregatite de Florea.

Echipa condusa de Marian Amanar se afla in momentul de fata la 5 puncte de Viitorul Harlau, ocupanta locului 10. De acolo incepe, practic, sa se stranga clasamentul, distanta dintre ocupanta ultimului loc, Unirea Mircesti, de pe podium si formatia harlauana fiind doar de 3 puncte.

Ne asteapta un meci greu duminica, pe care trebuie sa il tratam cu mare seriozitate intrucat echipa din Baltati este in foame de puncte, ca si noi. Sper ca pana atunci sa se refaca David Stefan, care a acuzat o usoara intindere. De asemenea, sper sa ii am sub comanda mea si pe Daniel Dianu, Bogdan Vieru, Ionut Dita, George Huma, Cosmin Hutu si Mazarache, baieti ce mi-au lipsit enorm in deplasarea de la Lungani. Cu ei pe teren, poate altul era rezultatul! Chiar daca sunt prieten bun cu omologul meu de pe banca Baltatiului, sper ca dupa meci sa ne dam mana, iar punctele sa fie trecuta in contul formatiei pe care o conduc!

Marian Amanar, antrenor CS Stejarul Barnova

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<