Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Avancronica meciului Unirea Mircesti-Viitorul Lungani

0 Comments 📁 Liga 4 🕔28.September 2017
Avancronica meciului Unirea Mircesti-Viitorul Lungani

Unirea Mircesti a reusit, duminica, sa isi panseze ranile de dupa meciul pierdut cu Erbiceni printr-un succes inregistrat pe terenul sintetic din Copou, 2-0 impotriva Stelei Magice. Alin Cruceanu a irosit o lovitura de pedeapsa pentru fosta campioana, in conditiile in care si adversarul, ce s-a bazat exclusiv pe copii, a irosit la randul sau cateva oportunitati bune de a inscrie.

Pentru Unirea Mircesti devine extrem de important sa pastreze distanta de 5 puncte ce o desparte de liderul clasamentului sau, de ce nu, sa o reduca pana la meciul direct, programat in cadrul etapei a 13-a.

Viitorul Lungani nu a avut nevoie de foarte mult timp pana sa se aseze frumusel la mijlocul ierarhiei, acolo unde am vazut-o de atatea si atatea ori pe echipa lui Paul Codru.

Lunganiul ramane, asadar, genul de echipa care incearca sa obtina maximum in meciurile de pe teren propriu, mizand ocazional si pe eventuale “ciupeli” in fieful unor echipe mai slab clasate. In rest, Viitorul este o echipa cuminte departe de Lungani si sunt sanse infime ca Mircestiul sa poata fi stopata cu aceasta ocazie.

Lucrurile vor sta cu totul altfel in etapa a 8-a, insa, cand pe terenul din Lungani se va prezenta chiar Victoria Letcani!

FOTO: Valentin Bordeianu

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<