Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

L4, ET 7 | Victoria Letcani-Steaua Magica

0 Comments 📁 Liga 4 🕔28.September 2017
L4, ET 7 | Victoria Letcani-Steaua Magica

Victoria Letcani a obtinut maximum de puncte in confruntarile cu Stejarul Sinesti si Flacara Erbiceni, iar acum poate respira usurata inaintea deplasarii de la Lungani, din etapa a 8-a.

In postura de adversar vine Steaua Magica, fosta echipa de care s-a ocupat pana in vara Florin Croitoru si, in acelasi timp, echipa formata din fotbalisti pe care antrenorul liderului ii are pe mana la antrenamentele zilnice pe care le organizeaza la Letcani sau pe Stadionului Tineretului, atunci cand respectiva locatie este disponibila.

Steaua Magica, ocupanta locului 9, a acumulat 10 puncte in primele 6 meciuri ale sezonului si face parte dintr-un grup de 4 echipe cu acelasi punctaj, la doua lungimi distanta de CS Tomesti (5).

Un meci ce poate fi privit si prin cheia duelului fratricid dintre Ioan Marincean (Victoria Letcani) si Ioan Marincean (Steaua Magica, foto stanga).

Liga 1 a avut Gloria Buzau-Steaua. Liga 4, Iasi are Victoria Letcani-Steaua Magica

Cati dintre voi si-l mai amintesc pe Romeo Bunica?

Este posibil sa asistam la un caz asemanator si duminica? Tind sa cred ca nu, insa o vad pe Steaua Magica inscriind cel putin un gol in aceasta deplasare.

Elevii lui Dan Curca s-au miscat destul de bine si in fata fostei campioane Unirea Mircesti, fiind totusi departe de a o pune in dificultate. Echipa lui Beceru s-a impus cu 2-0 in Copou, ratand si o lovitura de pedeapsa prin Alin Cruceru.

Letcaniul, in schimb, a facut spectacol in deplasare, cu Marian Ciuta in postura de vioara intai. Liderul vizeaza a saptea victorie la rand, inaintea deplasarii dificile de la Lungani!

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<