Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Meciul-vedeta al etapei a 7-a: Unirea Scanteia-Unirea Ruginoasa

0 Comments 📁 Liga 4 🕔28.September 2017
Meciul-vedeta al etapei a 7-a: Unirea Scanteia-Unirea Ruginoasa

Unirea Scanteia-Unirea Ruginoasa este cel mai echilibrat meci al etapei a 7-a a Ligii a 4-a, luand in considerare pozitiile ocupate de fiecare echipa in clasament. In afara liderului Victoria Letcani, Unirea Scanteia (locul 2) este singura echipa neinvinsa in acest campionat. Ruginoasa (locul 3) a pierdut in etapa a treia la Letcani.

Cele doua formatii sunt despartite de 3 puncte, in conditiile in care singurul pas gresit comis de gazdele confruntarii de duminica a fost inregistrat in partida de debut, de la Cristesti.

Unirea Scanteia are in Cosmin Frij cel mai important marcator. Atacantul Scanteii are 7 goluri la activ, reusind performanta de a-si trece numele pe lista marcatorilor in 5 din 6 jocuri ale formatiei lui Gabriel Tacutanu.

La oaspeti il gasim pe Marius Enache, cu 10 goluri adunate in 3 partide (hat-trick-uri cu Barnova si Motca, respectiv 4 goluri in poarta Moldovei Cristesti). Enache a fost transferat in aceasta vara de la Scanteia si are dezavantajul ca adversarii sai il cunosc foarte bine, iar Tacutanu i-a pregatit, probabil, un marcaj strans in primul meci tare al echipei pe care o conduce.

DECLARATII PAUL APOSTOL SI COSTEL CERNEUTANU

Presedintele Unirii Scanteia, Paul Apostol, este increzator inaintea duelului contra vicecampioanei in exercitiu, Unirea Ruginoasa, amintindu-si de un alt meci in care a avut misiunea de a-l anihila pe consateanul sau, Marius Enache:

Nu avem alta variata decat victoria in meciul de duminica. Sper ca strategia pe care am stabilit-o impreuna cu antrenorul si baietii sa dea roade impotriva Ruginoasei. Faptul ca la echipa adversa evolueaza un consatean de-al lor reprezinta o motivatie in plus pentru fotbalistii nostri. Marius Enache a venit ca adversar si in urma cu un an si jumatate, in Cupa Romaniei, atunci cand juca pentru Podu Iloaiei. Sper sa asistam la un meci frumos, spectaculos, iar soarta celor 3 puncte sa se decida exclusiv in dreptunghiul verde!

Antrenorul oaspetilor vorbeste despre o mobilizare exemplara a Ruginoasei, orice alt rezultat decat victoria la Scanteia indepartand-o serios pe echipa oaspete de obiectivul trasat in presezon:

Ne asteapta un meci foarte greu la Scanteia. Jucam impotriva echipei de pe locul 2 si, in acelasi timp, revelatia acestui sezon de Liga a 4-a. In ceea ce ne priveste, nu ne mai putem permite sa pierdem puncte daca dorim sa ramanem in carti pentru castigarea titlului. Un eventual esec ne-ar reduce foarte mult sansele la titlu. Sper intr-o mobilizare a baietilor pentru a ne intoarce victoriosi din aceasta deplasare!

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<