Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Fulgerul Tibanesti se impune greu la Bosia

0 Comments 📁 Liga 5 🕔01.October 2017
Fulgerul Tibanesti se impune greu la Bosia

Fulgerul Tibanesti 2016 s-a intors cu 3 puncte din deplasarea de la Vointa Bosia, scor 1-0, intr-un meci din cadrul etapei a 7-a a Ligii 5, Seria 1, in care nu a avut niciun jucator de rezerva, iar izbavirea a venit cu zece minute inainte de finalul primei reprize.

Claudiu Dragan a inscris unicul gol al confruntarii de la Bosia, pe fondul unui joc echilibrat, cu multe momente consumate in zona mediana a terenului. Tibanestiul a punctat la una dintre putinele situatii de poarta avute pe parcursul partidei.

1-2 a fost raportul cartonaselor galbene aratate jucatorilor, cu precizarea ca, in minutul 74, delegatul echipei oaspete a fost eliminat si trimis in tribuna. Motivul: injurii aduse unui jucator advers, urmate de un mic conflict avut cu oficialii Vointei Bosia.

Aproximativ 40 de oameni au venit sa vada Bosia-Tibanesti 0-1, joc in urma caruia Fulgerul ramane pe pozitia a 3-a in clasament, la 6 puncte de liderul Avantul Golaiesti si o restanta, in timp ce gazdele de la Vointa Bosia ocupa locul 8, cu un total de 4 puncte acumulate in 7 etape.

ECHIPELE

Vointa Bosia: Gaina, Paveliuc, Marton, Petruta, Butnarasu, Andrei, Amariei, Ivanov, Cracana, Ursu, Tuca.

Rezerve: Ciubotariu, Rotaru, Hliboceanu, Ianos, Adascalitei.

Fulgerul Tibanesti 2016: Sacrieru, Moraru, Zaharia, Dragan, Hoarta, Sevastru, Munteanu, Ghirvan, Stoica, Ionescu, Cioata.

Rezerve: –

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Emanuel Dandu; arbitri asistenti: Teodor Mihai Axinie, Tudor Varlam. Observator: Constantin Jipu.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<