Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Genotur Belcesti, la a treia victorie consecutiva

0 Comments 📁 Liga 5 🕔01.October 2017
Genotur Belcesti, la a treia victorie consecutiva

Genotur Belcesti si-a confirmat revenirea de forma printr-o noua victorie purtata in Seria II a Ligii a 5-a Iasi, 4-3 cu A.F.C. Movileni. Victoria este cu atat mai pretioasa pentru cei din Belcesti cu cat Genotur a evoluat in inferioritate numerica in final.

Klaus Alex Birladeanu a fost eliminat in minutul 87 de centralul Claudiu Balan pentru cumul de cartonase. Al doilea avertisment a fost acordat ca urmare a unui atac imprudent.

Golul de 3-1 al gazdelor, reusit de Mihai Dorneanu, a rezultat dintr-un penalty obtinut chiar in ultimele secvente ale primei reprize.

EVOLUTIA SCORULUI SI MARCATORI

Bogdan Simon a inscris in proprie poarta la primul gol al lui Genotur Belcesti (min 16). Movileniul a revenit pe tabela gratie lui Stefanel Ionescu (22′). Pana la pauza, insa, Genotur a mai inscris de doua ori prin Petru Corobuta (42) si Mihai Dorneanu (pen, 45′).

Antrenorul Belcestiului a operat cateva schimbari la pauza, introducand fotbalisti tineri, iar acest lucru era cat pe ce sa il coste la finalul unei dispute in care se impunea poate un scor mai clar, dupa modul in care a curs jocul in prima parte.

Ionut Irimita, cu o dubla in minutele 62 si 70 a pus egal intre Genotur Belcesti si AFC Movileni, pentru ca golul victoriei sa vina doua minute mai tarziu, autor – Marian Ionut Munteanu.

ECHIPELE

Genotur Belcesti: Cosmin Birladeanu, Stoica, C. Corobuta, Dumitrascu, K. Birladeanu, Munteanu, Sirbu, Antoniu, Dorneanu, P. Corobuta, Ciobanu.

Rezerve: Singereanu, Pascanu, Anghel, Manolache, Formagiu, Tarcan, Popescu Irinel.

AFC Movileni: Ionescu, Cojocaru, Simon, Sechedin, Prisaciuc, Catarama, Irimita, Caunicu, St. Ionescu, Corduneanu, Cascaval.

Rezerve: Agafitei, Crudu, Scurtu, Vasilache, Doboseriu.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Claudiu Stefan Balan; arbitri asistenti: Florin Finaru, Andreea Lodba. Observator: Leonard Cananau.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<