Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Harlau bate Sinestiul si trece peste ea in clasament

0 Comments 📁 Liga 4 🕔01.October 2017
Harlau bate Sinestiul si trece peste ea in clasament

Viitorul Harlau s-a impus in fata Stejarului Sinesti, scor 2-0, si a urcat pe locul 7 in clasament. Viitorul este singura echipa cu golaveraj negativ (9-10) dintre primele 9 clasate, avand si cea mai sterila linie de atac, in conditiile in care doar Vointa Motca (8) si Gloria Bals (6) au inscris de mai putine ori.

Ambele goluri ale formatiei antrenate de Daniel Lungu au fost marcate in partea secunda. Dumitru Stoica, in minutul 66, si pustiul Eusebiu Bejan, in al patrulea minut de prelungire indicat de centralul Gabriel Mihuleac, au facut diferenta intr-o disputa ce se anunta echilibrata prin prisma locurilor ocupate de cele doua formatii in clasamentul Ligii a 4-a, Iasi.

Echipa oaspete a avut un plus de posesie in partida de pe Stadionul Tineretului Ing. Gheorghe Costache, insa situatiile mai importante de gol le-au apartinut harlauanilor, care au mizat mult pe arma contraatacului. Atat in prima parte, cat si in a doua, Viitorul Harlau a fost echipa setata sa isi surprinda adversarul prin contraacuri periculoase, care au si dat roade intr-un final.

Prima reusita a meciului a venit ca urmare a unei contre, in care jucatorii Sinestiului au fost prinsi sus in atac, iar Mihai Vieru a provocat penalty-ul din care s-a deschis scorul. Dumitru Stoica a transformat pentru 1-0.

Sinestiul a avut posesia dupa marcarea golului, insa fara sa isi creeze ocazii mari la poarta lui Rares Cristea. Pe acest fond a venit cel de-al doilea gol al Viitorului, intr-o victorie meritata a formatiei gazda, care s-a remarcat prin disciplina si buna organizare. Daniel Lungu, utilizat varf impins, a produs penalty-ul din care Stoica a deblocat tabela.

Jucatorii Sinestiului s-au ales cu 6 avertismente pe parcursul meciului, afisand o nervozitate ce poate ca nu isi avea locul in fata unor copii cruzi precum cei ai Viitorului.

ECHIPELE

Viitorul Harlau: Cristea, Dascalu, Lepadatu, Andriescu, D. Cristea, Bejan, Stoica, Liuta, Ciochina, Ciobanu, D. Lungu.

Rezerve: Chihaia, Moisa, Butanescu, Lacatusu, Dobrescu, St. Stoica.

Stejarul Sinesti: Ursache, Caras, Vieru, Nare, Varlan, Holicov, Alexii, Cara, Paftala, Gafton, Pasniciuc.

Rezerve: Borsieru, Manolache, Petru Paftala.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Gabriel Mihuleac; arbitri asistenti: Adrian Condurache, Vasilica Nitoaia. Observator: Stefan Patrichi.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<