Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Victorie de control a liderului Seriei II, AS Poly 2014 Iasi

0 Comments 📁 Liga 5 🕔02.October 2017
Victorie de control a liderului Seriei II, AS Poly 2014 Iasi

AS Poly 2014 Iasi a invins-o pe ACS Sportul Studentesc Iasi, scor 6-2, intr-un meci care se anunta inca din start unul de “1 solist”. Dupa incheierea etapei a 7-a a Ligii 5, Seria II, AS Poly sta pe primul loc la o distanta de 3 puncte de Construct Press Gropnita, respectiv 4 si 7 puncte fata de Viitorul Plugari si Genotur Belcesti.

Iulius Cezar Vasilache, Vasile Florin Grecu si Sebastian Marian Iacomi au inscris pentru AS Poly pana la pauza. Dupa reluarea jocului, Stefan Alex Tanasa a realizat dubla, iar Ovidiu Iulian Sandu, introdus in postura de rezerva, s-a interpus intre golurile lui Tanasa.

ACS Sportul Studentesc a semnat condica prin Eduard Marian Acasandri si Vlad Marian Iordache.

Partida disputata la Victoria a fost una foarte placuta ochiului, cele doua echipe implicate fiind interesate sa practice un fotbal cursiv, curat, fara prea multe interventii din partea arbitrului Andrei Mihalcut.

Plusul de tehnica din dreptul jucatorilor de la AS Poly 2014 Iasi a fost decisiv in stabilirea castigatoarei la o diferenta atat de mare.

Avem si un remarcat de la formatia oaspete, in persoana lui Eduard Marian Acasandri, care, desi cu cateva kilograme bune in plus, a driblat tot ce a intalnit in cale. Asa s-a intamplat si la faza golului inscris de el in partea secunda, cand a depasit in dribling nu mai putin de patru adversari si l-a invins pe portarul lui AS Poly.

Demn de mentionat mai este si faptul ca ambele echipe au beneficiat in repriza a doua de cate o lovitura de pedeapsa. Portarii s-au remarcat insa de fiecare data, parand suturile celor care s-au incumetat sa isi incerce norocul de la punctul cu var.

ECHIPELE

AS Poly 2014 Iasi: Moruzi, Doroftei, Carare, Grecu, Alexoaei, Seserman, Protea, Vasilache, Tanasa, Iacomi, Chiriac.

Rezerve: Morarasu, Gherasim, Grigore, Ferar, Dunca, Sandu, Juncanaru.

ACS Sportul Studentesc Iasi: Hrimiu, Holodenco, Iordachel, Dragomir, Bita, Sandovici, Mardare, Dabija, Acasandri, Cuzic, Ciobanu.

Rezerve: Taraboi, Miron, Butnarica, Flueraru.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Andrei Mihalcut; arbitri asistenti: Robert Andrei Bruma, Claudiu Cara. Observator: Gross Kurt.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<