Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Vointa Motca obtine prima victorie, dar nu scapa de “lanterna rosie”

0 Comments 📁 Liga 4 🕔02.October 2017
Vointa Motca obtine prima victorie, dar nu scapa de “lanterna rosie”

Vointa Motca a profitat de accidentarea portarului Silviu Dulcianu, dupa inscrierea golului de 1-0, si a punctat pentru prima data in aceasta editie de campionat. Vointa Motca-CS Ciurea s-a incheiat 4-2, in conditiile in care poarta oaspetilor a fost aparata de un jucator de camp (in lipsa unui portar de rezerva), Danut Savin.

Capitanul gazdelor, Gabriel Acatrinei (15′) a deschis balul cu o executie splendida din afara careului, la o lovitura libera acordata de centralul Valentin Burla.

Silviu Dulcianu s-a accidentat in minutul 22 si nu a mai putut continua, fiind inlocuit cu Mihai Paparuz. Lipsa unui portar de rezerva i-a condus pe oaspeti sa ii puna manusile pe maini lui Danut Savin, care nu a avut cum sa intervina la sutul lui Tiberiu Macovei, trei minute mai tarziu (2-0, min 25).

Cu cinci minute inainte de pauza, Ciurea a revenit in meci prin Nicusor Mertic. Acesta a transformat o lovitura de pedeapsa, 2-1.

Acelasi Mertic (53) a executat imparabil un nou penalty dictat de arbitrul intalnirii, restabilind egalitatea.

Gazdele au avut nevoie de ceva mai putin de zece minute pentru a reveni la conducerea partidei. In minutul 62, Andrei Pirja a inscris un gol aspru contestat de jucatorii adversi. Portarul primeste cartonas galben pentru proteste.

Emotiile Motcai au fost spulberate in primul minut de prelungire, cand Pirja a realizat dubla, 4-2, in primul succes stagional al Vointei din cele sapte etape scurse pana acum.

CS Ciurea va fi pregatita de acum incolo de Mihai Constantinescu, antrenor cu licenta “C” UEFA. Acesta vine cu ganduri mari la echipa aflata pe penultimul loc in clasamentul la zi, promitandu-le celor de la Ciurea promovarea in Liga 3 pana in 2020. Constantinescu a mai antrenat urmatoarele echipe: Holboca, Jupiter si Victoria.

ECHIPELE

Vointa Motca: Matasaru, Ojica, Gavril, Macovei, Costasi, Mandri, A. Pirja, Vl. Pirja, Acatrinei, Alin Pirja, Nunuca.

Rezerve: G. Ojica, I. Ojica, Gramada, Bechir, Olariu, Chirica.

CS Ciurea: Dulcianu, Mertic, Cimpoi, Savin, Donose, Tiron, Macovei, Calistru, Manea, Danciu, Busuioc.

Rezerve: Paparuz, Cretu, Raianu, Dascalescu, Baciu, Budeanu, Ciubotariu.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Valentin Burla; arbitri asistenti: Ionel Anitoaei, Iulian Hordila. Observator: Victor Maxim.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<