Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Viitorul Ciortesti e pe maini bune

0 Comments 📁 Liga 5 🕔04.October 2017
Viitorul Ciortesti e pe maini bune

Viitorul Ciortesti, echipa despre care spuneam in vara ca se afla in carti pentru promovarea in Liga a 4-a, este sustinuta in 2017-2018 de Primaria Comunei Ciortesti si de un sponsor privat – Tonmir.

Costurile unei echipe de Liga a 5-a nu sunt extraordinar de mari, dar, chiar si in aceste conditii, e nevoie de implicare si de ajutorul unor oameni binevoitori pentru a se asigura o masa dupa meci, echipamente, transport, arbitraj, s.a.

Echipa a trait o buna perioada de timp sub comanda unui primar care punea mult suflet, insa care avea un apetit deosebit pentru circ si scandal. Acum, lucrurile par sa se mai fi asezat prin zona, cel putin din spusele unui om prezent la jocul de duminica al Viitorului (2-1 cu Unirea Tibana):

Rezultatul de 1-1 s-a mentinut pana la final sub privirile doamnei primar, o prezenta placuta, discreta, cu o prestanta aparte, cu mult bun simt, ce impunea respect si indemna la sportivitate si fair-play. O femeie frumoasa din toate punctele de vedere!

In momentul de fata, Primaria Ciortesti asigura urmatoarele: echipament de joc (inclusiv treninguri), transport si masa. Tonmir sustine echipa acoperind primele de joc ale baietilor. Neoficial, primele sunt cuprinse intre 50-100 RON, in conditiile in care fotbalistii multor echipe de Liga a 5-a joaca… de placere.

TONMIR IASI

Firma noastra comercializeaza tabla tip tigla produsa in Polonia, avand grosimea intre 0.45 –  0.55 mm si durata de viata de 50-60 de ani. Tabla tip tigla este disponibila in diferite culori si profile. Folosind tigla metalica de buna calitate pentru acoperis va asigurati o casa durabila. Totodata va punem la dispozitie si accesorii pentru acoperis asigurand perioade foarte rapide de livrare si un cost scazut al produselor. Sistemul pluvial este produs de COILPROFIL avand o grosime de 0.6mm; gama de culori este foarte variata atat pentru sistemele pluviale de 125, cat si pentru cele de 165.

Sursa: tablatigla.ro

DESPRE PRIMARUL COMUNEI CIORTESTI

Acum, cateva cuvinte despre un conducator… cu toate tiglele pe casa 🙂

Alina Apostol are meritul de a fi “scos” unul dintre cei mai vechi primari din judetul Iasi. 3 sau 4 mandate a avut fostul primar al comunei Ciortesti, care se ocupa in acelasi timp si de echipa de fotbal. Este de loc din Tibanesti (Iasi), preoteasa preotului din Serbesti (comuna Ciortesti), fosta secretara in comuna Codaesti (judetul Vaslui).

*informatii culese de la un pesedist, care a intrat in contact cu doamna Apostol in perioada cand aceasta ocupa functia de secretar in Primaria Codaesti, a confirmat cele insirate mai sus, oftand in timp ce-mi transmitea detaliile: “din pacate, e la PNL” 🙂

VIITORUL CIORTESTI, IN SEZONUL 2017-2018

Ciortesti este o echipa cu pretentii a Seriei I, avand sanse mari sa prinda barajul de promovare in Liga a 4-a. Mai mult, cu un eventual succes pe terenul Avantului Golaiesti, Viitorul poate spera chiar la singurul bilet ce duce direct in esalonul in care a mai fost prezenta acum cativa ani.

Rezultatele inregistrate de Viitorul Ciortesti in actuala editie de campionat: Prutul Prisacani-Viitorul Ciortesti 3-4, Vointa Bosia-Viitorul Ciortesti 1-3, Viitorul Ciortesti-Vointa Voinesti 2-0, Fulgerul Tibanesti 2016-Viitorul Ciortesti 2-1, Viitorul Ciortesti-AS Tutora 4-1, Astra Raducaneni-Viitorul Ciortesti 3-3 si Viitorul Ciortesti-Unirea Tibana 2-1.

Clasamentul Seriei I dupa primele 7 etape: Avantul Golaiesti 21p, Viitorul Ciortesti 16p, Fulgerul Tibanesti 2016 15 p (*un meci mai putin disputat), Prutul Prisacani 12p, Vointa Voinesti 10p…

In ultima etapa a turului, Viitorul Ciortesti va da piept cu campioana en-titre a Seriei I, Avantul Golaiesti (15 octombrie). Totodata, actualul lider al campionatului. In precedenta confruntare de la Golaiesti, la scorul de 1-1, in minutul 80, pe fondul unei erori facute la mijlocul terenului, Viitorul a pierdut derby-ul, ratand ulterior si prezenta la barajul de promovare in Liga a 4-a.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<