Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Campioana merge la Baltati, cu urechile ciulite spre Lungani

0 Comments 📁 Liga 4 🕔05.October 2017
Campioana merge la Baltati, cu urechile ciulite spre Lungani

Cursa de urmarire a campioanei en-titre, Unirea Mircesti, continua si in aceasta etapa a 8-a, cand echipa lui Tiberiu Beceru merge la Baltati pentru a obtine a treia victorie consecutiva, avand si urechile ciulite la desfasurarea fortelor pe terenul din Lungani, unde are loc duelul dintre echipa locala, Viitorul, si liderul clasamentului Ligii a 4-a, Victoria Letcani.

Inaintea acestei etape, distanta dintre nou-promovata si Unirea Mircesti este de 5 puncte. Mircesti spera, asadar, la un egal intre Lungani si Letcani, fiind totodata setata pe rezolvarea meciului de la Baltati inca din prima repriza, pentru a scapa de grijile unei eventuale surprize ce poate aparea.

Mircesti are in Andrei Dandu cel mai bun marcator, fostul jucator al Unirii Ruginoasa atingand bariera de 10 reusite, duminica trecuta, acasa, cu Viitorul Lungani. Dandu a realizat dubla, iar Gaciu l-a intrecut cu un hat-trick. Gaciu traverseaza, la randul sau, o perioada foarte buna la Mircesti, dupa ce a reusit sa inscrie 5 goluri in ultimele doua partide (2 cu Steaua Magica, 3 cu Viitorul Lungani).

Gloria Baltati pare sa fie intr-o usoara revenire, dupa succesul la limita inregistrat la Barnova, scor 2-1. Cu 6 puncte in clasament si golaveraj negativ (9-12), trupa lui Florea se afla in partea a doua a clasamentului, pe o pozitie neretrogradabila totusi.

Baltati (6p), Barnova (4), Cristesti (4), Bals (4), Ciurea (3), Motca (3) sunt echipele angrenate momentan in lupta pentru evitarea retrogradarii, in conditiile in care Viitorul Lungani, prima echipa aflata deasupra gazdelor de duminica, a acumulat 10 puncte in primele 7 etape.

Terenul din Baltati poate reprezenta o problema pe echipa care vine sa atace in aceasta deplasare. Gloria este invatata cu aceasta suprafata de joc, intr-un meci in care, la o prima vedere, nu se poate discuta decat pe marginea diferentei de scor ce va fi inregistrata la final. Cu toate acestea, Gloria Baltati nu trebuie subestimata, fie si pentru simplul fapt ca a realizat prima surpriza a acestei editii de campionat – 3-0 vs Flacara Erbiceni (Etapa 1)!

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<