Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Ingredientele meciului Lungani-Letcani: ploaie, hartoape si gazde motivate

0 Comments 📁 Liga 4 🕔05.October 2017
Ingredientele meciului Lungani-Letcani: ploaie, hartoape si gazde motivate

Victoria Letcani are un parcurs ireprosabil in campionatul Ligii a 4-a, dupa ce a reusit sa acumuleze maximum de puncte in primele sapte etape, beneficiind in acelasi timp si de cea mai buna linie de atac. Echipa lui Florin Croitoru a marcat 36 de goluri si a primit doar 10, fiind urmata de Unirea Mircesti, care are, de asemenea, un golaveraj impresionant: 31-5!

Etapa aceasta, Letcani se deplaseaza la Viitorul Lungani, intr-unul dintre afisele rundei a 8-a. Acesta este si cel mai greu meci pe care il va disputa liderul pana la derby-ul cu Unirea Mircesti, programat in cadrul etapei a 13-a.

Viitorul Lungani, in ciuda infrangerii categorice de la Mircesti, scor 9-1, este o formatia redutabila pe teren propriu, capabil sa surprinda orice echipa de top. In plus, la ora meciului se anunta si stropi de ploaie, pe unul dintre cele mai proaste terenuri din Liga a 4-a.

La ultima vizita aici, ca antrenor al Stelei Magice, Florin Croitoru a plecat victorios, cu ajutorul unuia dintre cei mai valorosi fotbalisti pe care ii are sub “bagheta” si in mandatul la nou-promovata Victoria Letcani. Este vorba despre Marian Ciuta, golgeterul Ligii a 4-a in clasamentul la zi – 12 goluri, urmat de Cristi Ungureanu (11 goluri, Flacara Erbiceni), Marius Enache (Unirea Ruginoasa) si Andrei Dandu (Unirea Mircesti) – ambii cu cate 10 reusite.

Revenind la partida disputata de Lungani in urma cu patru zile, la Mircesti, sa tinem cont ca acel scor astronomic in favoarea campioanei s-a conturat si din cauza absentelor de la Viitorul. De aceasta data insa, Lungani se va prezenta foarte probabil in formatie completa si, se prea poate, cu promisiunea unor bani in plus din partea echipei direct interesate de recuperarea handicapului pe care il are in momentul de fata.

PROGRAMUL LETCANIULUI: Baltati (a), Bals (d), Tomesti (a), Barnova(d) – UNIREA MIRCESTI (a).

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<