Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Transfer BOMBA realizat de Unirea Ruginoasa!

0 Comments 📁 Liga 4 🕔06.October 2017
Transfer BOMBA realizat de Unirea Ruginoasa!

Adrian Nenita, jucatorul despre care spuneam ca este foarte aproape de a semna cu Stiinta Miroslava, nu s-a mai inteles cu echipa de Liga a 2-a, optand in aceasta saptamana pentru legitimarea la Unirea Ruginoasa. Ieri, fotbalistul nascut la Vaslui, in varsta de 20 de ani, a devenit cu acte in regula jucatorul formatiei ce se afla acum pe locul 5 in clasamentul Ligii a 4-a iesene.

Nenita este la origini mijlocas ofensiv, la Ruginoasa urmand sa fie distribuit si ca mijlocas de banda in urma reprofilarii lui Adrian Caragea. Venit ca atacant la Ruginoasa in vara, Caragea a evoluat pe postul de mijlocas central in ultimele partide pentru echipa lui Costel Cerneutanu.

Vestile bune continua sa curga pentru vicecampioana Iasului, care l-ar putea avea din nou in lot pe Adrian Amarinei, grav accidentat in etapa a 3-a (Victoria Letcani-Unirea Ruginoasa 4-0). Amarinei este, de asemenea, mijlocas central, de aici si previziunea ca Nenita va fi mutat in flanc.

Adrian Nenita nu va putea evolua pentru Unirea Ruginoasa, duminica, la Ciurea, din cauza faptului ca este plecat la Constanta pentru a-si incheia definitiv socotelile cu Viitorul. Acesta urmeaza sa revina in Iasi pentru a-si continua facultatea si pentru a lucra in paralel. Va debuta la Ruginoasa in etapa a 9-a, in compania Stejarului Sinesti, atunci cand se preconizeaza si come-back-ul lui Amarinei.

Istoric Adrian Nenita

2013/2014 FC Vaslui U19;

Ulterior, talentatul mijlocas a facut pasul spre echipa mare a Vasluiului, pentru ca apoi sa mearga la Academia Hagi. Conform wikipedia, a avut cinci aparitii in tricoul galben-verzilor.

In 2015 a fost luat de Chindia Targoviste sub forma de imprumut de la Academia Hagi. Ulterior, a revenit la Constanta si a facut parte din lotul lui FC Viitorul.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *