Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Mircesti pierde doua puncte la Baltati si e la ani lumina de titlu

0 Comments 📁 Liga 4 🕔08.October 2017
Mircesti pierde doua puncte la Baltati si e la ani lumina de titlu

Unirea Mircesti a pierdut doua puncte in mod neasteptat pe terenul Gloriei Baltati, scor 1-1, si se afla pe 3, la 7 puncte de lider, dupa consumarea etapei a 8-a. In urma acestui rezultat, echipa lui Tiberiu Beceru a pierdut serios contactul cu prima pozitie, in timp ce Baltatiul (11) merge brat la brat cu Barnova (12) pe pozitii neretrogradabile, insa la mare bataie cu Cristesti, Bals, Motca si Ciurea.

Ambele goluri ale confruntarii de la Baltati au fost inscrise in prima parte a jocului. Gaciu a deschis scorul pentru oaspeti, in minutul 27, in timp ce Gabriel Popa a restabilit egalitatea cu putin inainte de pauza. S-a facut 1-1 in minutul 44, cu precizarea ca Gloria a mai avut cateva oportunitati de a inscrie si, implicit, de a amplifica socul resimtit de campioana.

De aceasta data, nu a mai fost suficient golul lui Dragos Gaciu pentru ca Mircesti sa puna mana pe toate cele 3 puncte puse in joc. In precedentele doua etape, Gaciu inscrisese in doua randuri pe terenul Stelei Magice, ulterior realizand hat-trick-ul, acasa, in compania Viitorului Lungani.

ECHIPELE

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Lungu Valentin; arbitri asistenti: Ionut Melinte, Ionel Anitoaei. Observator: Daniel Ionut Stefanescu.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<