Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Viitorul Plugari a pierdut la scor de neprezentare in fata liderului Seriei II

0 Comments 📁 Liga 5 🕔08.October 2017
Viitorul Plugari a pierdut la scor de neprezentare in fata liderului Seriei II

Viitorul Plugari si-a luat la revedere definitiv de la locul 1 in urma infrangerii suferite, duminica, scor 0-3, in fata actualului lider al Ligii 5, Seria II. AS Poly 2014 (22p) si Construct Press Gropnita (19p) sunt cele doua echipe care vor duela cel mai probabil pentru obtinerea singurului bilet disponibil care asigura promovarea directa in Liga a 4-a.

Partida de la Plugari a fost una deschisa, cu multe faze de poarta, in care echilibrul s-a rupt undeva dupa primul sfert de ora, cand goalkeeperul gazdelor a boxat in proprie poarta o minge inalta trimisa in careu de Paul Protea.

La pauza s-a intamplat ceva deosebit, care nu poate fi vazut decat pe terenurile Ligii a 5-a: portarul Plugariului, Cosmin Biliuta, a facut schimb de locuri cu purtatorul tricoului cu numarul 6, Marius Florin Roman.

In ciuda presiunii exercitate de Viitorul in partea a doua a jocului, aceasta nu a fost concretizata, in dreptul gazdelor ramanand un mare “0” pana la final. Mai periculosi au fost cei de la AS Poly 2014, care au optat pentru arma contraatacului, marcand alte doua goluri prin  Iulius Cezar Vasilache (67) si Gheorghe Stefan Tanase (90+3).

Viitorul Plugari sufera in continuare la capitolul jucatori legitimati, dupa plecarea in strainatate a mai multor oameni pe care se baza inclusiv primarul echipei, rezerva in aceasta noua infrangere bifata de echipa din Plugari.

Patru jucatori ai Viitorului au evoluat cu viza medicala de o etapa, intr-un meci disputat pe o vreme autentica de toamna: ploaie din minutul 1 pana in 90+3.

ECHIPELE

Viitorul Plugari: Biliuta, Vatamanu, Ursu, Rosnovat, Ivanovici, Roman, Asaftei, Ciornei, Parpalita, Calin, Mihaila.

Rezerve: Urlea, Paul Mursa.

AS Poly 2014 Iasi: Moruzi, Chiriac, Vasilache, Sandu, Gherasim, Tanase, Protea, Grecu, Seserman, Alexoaei, Doroftei.

Rezerve: Morarasu, Baban, Ferar, Iacomi, Juncanariu, Achitei, Grumazescu.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Catalin Lamatic, arbitri asistenti: Ionut Cristinel Rosu, Adrian Ionut Manolachi. Observator: Gheorghe Loghin.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<