Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Golaiestiul castiga strans la Tibana, inainte de derby-ul cu Ciortesti

0 Comments 📁 Liga 5 🕔09.October 2017
Golaiestiul castiga strans la Tibana, inainte de derby-ul cu Ciortesti

Pentru prima data dupa foarte mult timp, Avantul Golaiesti a obtinut o victorie scurta in campionatul Ligii 5, Seria I, 3-2 in fieful Unirii Tibana, cu o saptamana inaintea derby-ului de pe teren propriu cu Viitorul Ciortesti.

Ultima data cand Golaiesti s-a impus la doar un gol diferenta a fost tot in deplasare, 5-4 pe terenul Vointei Voinesti (etapa a 4-a). Se intampla pe data de 10 septembrie!

Toate golurile formatiei lui Catalin Tamazlacaru au fost semnate de acelasi jucator – Cristi Postolache. Postolache nu a putut fi utilizat de Golaiesti in primele cinci etape ale sezonului.

Avantul Golaiesti acumuleaza astfel 8 victorii din tot atatea meciuri si beneficiaza de un avantaj de 5 puncte in fata locului secund ocupat de Ciortesti. Un succes in derby ar rezolva in mare parte ecuatia unui nou sezon reusit de echipa care promova in Liga a 4-a in primavara acestui an!

EVOLUTIA SCORULUI

Unirea Tibana a deschis scorul in minutul 3. Avantula egalat la 1 foarte rapid. Apoi, Golaiesti a preluat conducerea cu putine momente inainte de pauza.

Gazdele au restabilit egalitatea undeva prin minutul 60.

Liderul Golaiesti a revenit la conducere, 3-2, trei minute mai tarziu, si a inchis un meci mai echilibrat decat se anticipa inainte de primul fluier al arbitrului Mihai Moisa.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Mihai Moisa, arbitri asistenti: Andrei Chisanovici, Bogdan Bucur. Observator: Gheorghe Stirbu.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<