Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Flamand de goluri, Olivian Ciochina a stins Flacara cu un “careu”

0 Comments 📁 Stiri 🕔11.October 2017
Flamand de goluri, Olivian Ciochina a stins Flacara cu un “careu”

In locul obisnuitului antrenament de miercuri, antrenorul Harlaului, Dan Lungu, a perfectat un amical cu formatia botosaneana de Liga a 4-a A.S. “Flacara 1907 Flamanzi” (“lanterna rosie”, cu 7 infrangeri consecutive in 2017). Este pentru a doua oara cand Viitorul Harlau se deplaseaza la Flamanzi, 9-2 in favoarea iesenilor fiind rezultatul primei confruntari.

Viitorul nu a intampinat mari probleme nici de aceasta data, pe fondul unei prestatii excelente din partea lui Olivian Ciochina, autor a patru goluri, urmat de Vasile Liuta, revenit dupa accidentarea din minutul 35 al partidei de campionat cu Flacara Erbiceni. Liuta a inscris cel mai frumos gol al Harlaului, dupa un sut trimis in vinclu de la aproximativ 30 de metri.

Daniel Cristea si Dan Lungu au completat lista marcatorilor formatiei oaspete.

Fundasul Iulian Dascalu s-a accidentat usor, a parasit terenul mai devreme si este incert pentru meciul din etapa a 9-a a Ligii a 4-a.

Echipa folosita de Viitorul Harlau in deplasarea de la Flamanzi: Leonard Ciochina – Dascalu, Lepadatu, Lungu, Porusniuc, Bejan, Liuta, Olivian Ciochina, Daniel Cristea, Botosanescu, Lacatus.

Cu titlu de noutate vine prezenta Alexandru Porusniuc, care a fost plecat la munca in Spania si acum intra din nou in vederile antrenorului Dan Lungu.

Programul saptamanal al echipei harlauane este format din doua antrenamente (miercuri si vineri) si meciul de campionat, care are de regula duminica. La sfarsitul acestei saptamani, Viitorul primeste, pe Stadionul Tineretului Ing. Gheorghe Costache, vizita formatiei Steaua Magica.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<