Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Vin banii la Raducaneni, Astra redevine ce a fost!

0 Comments 📁 Liga 5 🕔11.October 2017
Vin banii la Raducaneni, Astra redevine ce a fost!

Paul Chestrosanu (foto), fostul atacant al Stiintei Miroslava, anunta revenirea in prim-plan a Astrei Raducaneni, echipa care castiga Cupa Romaniei (faza judeteana) cu cinci ani in urma, in perioada cand Neculai Botezatu era primarul comunei, iar Florin Pintilii, antrenorul cu care Raducaneni batea Dumestiul in urma executarii loviturilor de departajare.

Dupa ce a pierdut alegerile, Botezatu si-a luat mana de pe Astra, Raducaneniul fiind nevoita sa se multumeasca cu o simpla prezenta in Liga a 5-a.

Chetrosanu si delegatul echipei se ocupa in prezent de destinul Astrei, aflata pe penultimul loc al Ligii 5, Seria I. Cu trei etape inainte de incheierea anului fotbalistic in Liga a 5-a, Astra Raducaneni se afla pe 9, cu un singur punct acumulat. Punct venit la capatul unei remize spectaculoase, scor 3-3, acasa, in compania Viitorului Ciortesti (locul 2).

In urma discutiilor avute cu actualul primar al comunei Raducaneni, Paul Chetrosanu s-a intors cu promisiuni ferme din partea acestuia privind finantarea echipei in partea a doua a sezonului.

Programul Astrei Raducaneni din 2017: Vointa Bosia (deplasare), Vointa Voinesti (deplasare – prima etapa retur) si Fulgerul Tibanesti 2016 (acasa).

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<