Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Meci deschis oricarui rezultat intre Stejarul Barnova si CS Tomesti

0 Comments 📁 Liga 4 🕔12.October 2017
Meci deschis oricarui rezultat intre Stejarul Barnova si CS Tomesti

Stejarul Barnova si CS Tomesti se intalnesc, duminica, intr-un meci in care atat formatia pregatita de Marian Amanar, cat si echipa echipa vizitoare, incearca sa obtina maximum din diferite motive. Situatia Barnovei din clasamentul Ligii a 4-a nu este una imbucuratoare (locul 12, 7p), in timp ce Tomestiul, cu o infrangere in fata Scanteii, etapa trecuta, da piept cu Barnova, pentru ca apoi sa intalneasca doi dintre “balaurii” campionatului: Mircesti si Letcani!

CS Tomesti nu ii poate folosi cu Stejarul Barnova pe Iulian si Andrei Simion, ambii eliminati, acasa, cu Unirea Scanteia (1-2).  A fost a treia infrangere inregistrata de Tomesti in actuala editie de campionat, dupa 0-1 cu Erbiceni si 0-2 impotriva Stejarului Sinesti.

De cealalta parte, Barnova si-a mai recapatat din moral dupa acel 5-2 inregistrat la Bals si se poate considera avantajata de faptul ca va juca pe un teren pe care il cunoaste foarte bine. Stejarul doreste cu aceasta ocazie sa realizeze ceva ce nu a mai reusit pana acum: SA LEGE DOUA VICTORII LA RAND!

DECLARATII MARIAN AMANAR SI BOGDAN GROSU

Ne asteapta un meci foarte greu, in care intalnim o echipa cu jucatori care sunt de 3-4 ani acolo si care se cunosc foarte bine intre ei. Acest lucru se poate observa foarte bine si in clasament, Tomestiul fiind deasupra noastra. Sper ca jucatorii mei sa fi depasit startul dificil de campionat si, odata cu victoria de la Bals, sa ne impunem contra Tomestiului si sa ne asiguram cele 3 puncte. M-am interesat si de jucatorii care au primit cartonase rosii in meciul cu Scanteia, iar absenta fratilor Simion, jucatori cu experienta la acest nivel, poate reprezenta un castiga pentru noi! Pana sa revin la Stejarul in mod oficial, i-am putut urmari pe cei de la Tomesti in deplasarea de la Ciurea, ceea ce ma face sa cred in potentialul jucatorilor mei de a trece adversarul in aceasta etapa!

Marian Amanar, antrenor CS Stejarul Barnova

Suntem in fata unui meci dificil, ce se va disputa pe un teren ingust. Se anunta o partida de lupta in care speram sa obtinem maximum, cu atat mai mult cu cat ne asteapta la cotitura doi adversari de calibru: Unirea Mircesti (etapa 10) si Victoria Letcani (etapa 11)!

Bogdan Grosu, fundas CS Tomesti

FOTO: Unirea Scanteia

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<